Vanaf nu kunt u online in onze webshops bestellen!

Makkelijk en Snel
Bestel snel uit voorraad alle supplies voor al uw etiketten printers. Etiketten, inkt cartridges, printlinten. Alle supplies voor etiketten printers bestel je via onze webshops.
24-05-2021
Nieuws van DTM betreffende de Primera LX500 inkten

Dubbelle inhoud voor dezelfde prijs!

Lees meer

We willen u informeren dat we vanaf nu een nieuwe DYE-inktcartridge met extra hoog rendement (053339) voor de LX500e aanbieden.

Deze cartridge heeft twee keer zoveel inhoud als de voormalige 053374 cartridge.

Omdat de prijs voor de inktpatroon hetzelfde blijft, worden de afdrukkosten voor de LX500e-labels gehalveerd in vergelijking met de oude inkt op kleurbasis.

Houd er rekening mee dat we de 053339-cartridge alleen aanbieden zolang de voorraad strekt (minimaal vijf jaar).

23-03-2021
Prijsverhoging kunststof materialen

Verwachte prijsverhoging kunststof materialen

Lees meer

Geachte relatie,

Middels dit schrijven willen wij u informeren omtrent de prijsontwikkelingen voor de diverse kunststof materialen zoals Polyproyleen, Polyethyleen, PVC, Polyesters en dergelijke.

Door grote tekorten op de wereldmarkten aan grondstoffen en productie capaciteit hebben de belangrijkste leveranciers zoals Raflatac en Fasson forse prijsverhogingen van minimaal 8% aangekondigd per begin april 2021. Dit zal resulteren in een prijsverhoging van de eindproducten van ca. 4-5 %.

Wij zullen er alles aan doen om deze verhogingen zo veel mogelijk te beperken, maar ook Logi Label ontkomt er helaas niet aan om de prijzen voor deze producten te verhogen.

Uiteraard zullen wij u te allen tijde met een actuele offerte informeren omtrent de nieuwe prijzen, voordat we aan de productie beginnen.

Voor de nabije toekomst verwachten wij door de gestegen pulp prijzen ook nog prijsverhogingen van etiketten en labels gemaakt van papier en in navolging van bovenstaande tekorten ook prijsverhogingen van transfer printlinten. Deze bestaan voor een groot gedeelte uit kunststof materialen, een prijsverhoging is dus snel te verwachten.

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze noodzakelijke prijsaanpassing en houden u zoveel mogelijk op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Kind regards,
Cordialement,
Mit freundlichen grüßen,

Ton Janssens

23-11-2020
Nu ook bekend van TV

Logi Label nu ook bekend van TV... Bekijk het item nu via onze website. 

Lees meer

We hadden ons 20 jarig bestaan graag met jullie gevierd op de Empack. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Bekijk ons TV item en we hopen jullie snel weer in "real life" te zien en te spreken! 

 

16-07-2020
Full colour RFID printen

Nu full colour RFID etiketten zelf printen

Lees meer

Van Primera is nu beschikbaar de full colour RFID printer RX500e.

De RX500e maakt gebruik van de nieuwste kleureninkjettechnologie met ultrahoge resolutie om labels en tags te produceren met snelheden tot 63,5 mm (2,5 inch) per seconde en tot 108 mm (4,25 inch) breed.

De ingebouwde, automatische RFID-codering maakt het ideaal voor toepassingen die zowel kleur als RFID nodig hebben, waaronder bestandsmappen, asset-tracking, tags voor detailhandel en kleding, tapes voor gegevensopslag, laboratoriumspecimens, polsbandjes, identificatie- en bezoekersbadges, farmaceutische producten en veel meer.

De geïntegreerde UHF-lezer / encoder wordt geleverd door RFID-marktleider Honeywell®. Het ondersteunt EPC Global Class 1 Gen 2 en ISO 18000 -6B en -6C.

26-03-2020
Oplopende levertijden

Let op! Levertijden gaan omhoog!

Lees meer

Geachte relatie,

Vanwege de uitzonderlijke situatie omtrent het Corona - COVID-19 virus gaan de levertijden van onze basis materialen oplopen..

Wij hebben diverse meldingen gekregen van onze belangrijkste leveranciers dat niet al hun leveringen tijdig gegarandeerd kunnen worden en zelfs bevestigde leveringen vertraging oplopen. Naast de diverse logistieke problemen met transport in Europa hebben zij sinds dit weekend ook te maken gekregen met extra ziekmeldingen van hun medewerkers en toeleveranciers.

We voelen ons daarom genoodzaakt om u te waarschuwen dat elke order de kans loopt vertraging op te lopen..

We verwachten onze levertijden te moeten verhogen naar 3- 4 weken voor aanmaak producten.
Wij zullen ons best doen om onze standaard voorraad etiketten op peil te houden maar ook hier kunnen wij niets garanderen.

Wij beseffen dat bovenstaande een grote impact kan hebben op uw planning maar hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

We zullen u regelmatig op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen en wensen u en uw collega’s veel sterkte in onze gezamenlijke strijd tegen het virus.

05-03-2020
Godex GTL-100 reageerbuisjes P&A

Nieuw van Godex GTL-100 etiketteer systeem voor medische buisjes

Lees meer

De GTL-100 is een geautomatiseerd etiketteersysteem voor medische buisjes. De buisjes kunnen gelabeld worden met barcodes in 1D/2D met bijvoorbeeld de patiëntnaam en andere informatie die van vitaal belang is voor het testen en voor klinische behandelingen.

De GTL-100 is ontworpen om te presteren op medisch niveau. Zoals in een onderzoekscentrum, bloedafnamecentrum of op een verplegingsafdeling. Het zorgt er voor dat menselijke fouten verminderen en het minder tijd in beslag neemt om buisjes te etiketteren.

07-02-2020
AFINIA folie print systeem

Zelf uw verpakkingsfolie in printen! Tot voor kort vrijwel onmogelijk zonder extreme investeringen is nu bereikbaar. Afinia heeft een systeem ontwikkeld waarmee u nu zelf uw eigen verpakkingsfolie kunt in printen zonder hoge kosten en in kleine oplages.

Lees meer

De nieuwe machine in combinatie met de AFINIA L901 zorgt ervoor dat u nu zonder wachttijden en hoge instel kosten short runs verpakkingsfolie kunt printen. Met het door SIHL geleverde speciale materiaal welke is goedgekeurd voor gebruik in combinatie met voedsel bent u klaar voor de toekomst.
De combinatie zal op de EMPACK in Utrecht op onze stand worden geïntroduceerd op onze stand B200.


De combinatie kan folie printen tot een breedte van 220 mm in full colour, lamineren en de folie op het door u gewenste formaat snijden waarna het zo de flowpacker in kan..

 Klik hier voor een video van de werking.

 

05-02-2020
Primera LX610e Pro

De Primera LX610e Pro Full colour etiketten printer om zelf uw etiketten te printen en gelijk op elk gewenst formaat te snijden! Elke vorm is mogelijk! Print en snij elk gewenst formaat in elke vorm die u wenst. Allemaal in één opdracht.

Lees meer

De LX610e’s print en precisie snij unit zijn geïntegreerd in één machine om in één eenvoudige en tijdbesparende opdracht uw etiketten te printen en te snijden.
Importeer uw ontwerp en selecteer een standaard snijformaat. U kunt kiezen uit diverse standaard formaten en vormen zoals cirkels, vierkanten en rechthoeken in elk formaat of de door u gewenste contour welke automatisch en precies uw keuze uitsnijdt. U hoeft nooit meer een speciale stans te bestellen!

Beste printkwaliteit op een breed spectrum van materialen.
De LX610e print geweldige, professionele hoge kwaliteit etiketten door middel van full colour inkjet tot 4800 dpi. Met de LX610e kunt u gebruik maken van diverse materialen zoals glanzend wit polyester, transparant polyester en glanzend wit papier. (geschikt voor inkjet printen)

 Bestel de printer hier: Klik hier voor onze webshop

12-02-2019
Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Hier vind u alle originele Toshiba printers, opties, spare parts, printlinten en etiketten!

Tevens kunt u hier uitleg vinden over de nieuwe benamingen van de Toshiba printlinten.

Wij hebben deze webshop in het leven geroepen om het voor de eindgebruiker makkelijker te maken aan originele Toshiba Supplies te komen. Toshiba adviseert het gebruik van originele Toshiba Supplies omdat deze zeer uitvoerig zijn getest en in alle omstandigheden voldoen aan de door Toshiba gestelde eisen.

Via deze webshop is het eenvoudig om de door u gewenste etiketten, printlinten en of printers op te zoeken en te bestellen tegen zeer scherpe prijzen met de wetenschap dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Uiteraard kunt u direct bestellen maar heeft u vragen mail of bel ons gerust!

07-09-2018
Aanpassingen webshop

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Tevens hebben we Zebra Designer toegevoegd...

Klik hier voor Zebra Designer Pro

Tevens hebben we alle nieuwe printers waaronder de nieuwste mobiele printers toegevoegd. En ook voor alle RFID labekls van ZEBRA kunt u bij ons terecht!

Klik hier voor RFID labels

 

 

Lees meer

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Realisatie Acadia