Vanaf nu kunt u online in onze webshops bestellen!

Makkelijk en Snel
Bestel snel uit voorraad alle supplies voor al uw etiketten printers. Etiketten. inkt cartridges, printlinten. Alle supplies voor etiketten printers bestel je via onze webshops.
13-02-2020
Logi Label op de EMPACK

Bezoek ons op de EMPACK in Utrecht!

Lees meer

Van 31 maart tot en met 2 april zijn wij te vinden op stand B200 in de jaarbeurshal te Utrecht op de EMPACK 2020.

Hier zullen wij verschillende kleuren printers tonen.

Voor meer informatie over kleuren printers kunt u natuurlijk ook op onze website kijken.

Klik hier voor onze website.

 

 Klik hier voor uw toegangsticket voor de EMPACK

07-02-2020
AFINIA folie print systeem

Zelf uw verpakkingsfolie in printen! Tot voor kort vrijwel onmogelijk zonder extreme investeringen is nu bereikbaar. Afinia heeft een systeem ontwikkeld waarmee u nu zelf uw eigen verpakkingsfolie kunt in printen zonder hoge kosten en in kleine oplages.

Lees meer

De nieuwe machine in combinatie met de AFINIA L901 zorgt ervoor dat u nu zonder wachttijden en hoge instel kosten short runs verpakkingsfolie kunt printen. Met het door SIHL geleverde speciale materiaal welke is goedgekeurd voor gebruik in combinatie met voedsel bent u klaar voor de toekomst.
De combinatie zal op de EMPACK in Utrecht op onze stand worden geïntroduceerd op onze stand B200.


De combinatie kan folie printen tot een breedte van 220 mm in full colour, lamineren en de folie op het door u gewenste formaat snijden waarna het zo de flowpacker in kan..

 Klik hier voor een video van de werking.

 

05-02-2020
Primera DTM LX610e

DTM LX610e Full colour etiketten printer om zelf uw etiketten te printen en gelijk op elk gewenst formaat te snijden! Elke vorm is mogelijk! Print en snij elk gewenst formaat in elke vorm die u wenst. Allemaal in één opdracht.

Lees meer

De LX610e’s print en precisie snij unit zijn geïntegreerd in één machine om in één eenvoudige en tijdbesparende opdracht uw etiketten te printen en te snijden.
Importeer uw ontwerp en selecteer een standaard snijformaat. U kunt kiezen uit diverse standaard formaten en vormen zoals cirkels, vierkanten en rechthoeken in elk formaat of de door u gewenste contour welke automatisch en precies uw keuze uitsnijdt. U hoeft nooit meer een speciale stans te bestellen!

Beste printkwaliteit op een breed spectrum van materialen.
De LX610e print geweldige, professionele hoge kwaliteit etiketten door middel van full colour inkjet tot 4800 dpi. Met de LX610e kunt u gebruik maken van diverse materialen zoals glanzend wit polyester, transparant polyester en glanzend wit papier. (geschikt voor inkjet printen)

 Bestel de printer hier: Klik hier voor onze webshop

12-02-2019
Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Hier vind u alle originele Toshiba printers, opties, spare parts, printlinten en etiketten!

Tevens kunt u hier uitleg vinden over de nieuwe benamingen van de Toshiba printlinten.

Wij hebben deze webshop in het leven geroepen om het voor de eindgebruiker makkelijker te maken aan originele Toshiba Supplies te komen. Toshiba adviseert het gebruik van originele Toshiba Supplies omdat deze zeer uitvoerig zijn getest en in alle omstandigheden voldoen aan de door Toshiba gestelde eisen.

Via deze webshop is het eenvoudig om de door u gewenste etiketten, printlinten en of printers op te zoeken en te bestellen tegen zeer scherpe prijzen met de wetenschap dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Uiteraard kunt u direct bestellen maar heeft u vragen mail of bel ons gerust!

07-09-2018
Aanpassingen webshop

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Tevens hebben we Zebra Designer toegevoegd...

Klik hier voor Zebra Designer Pro

Tevens hebben we alle nieuwe printers waaronder de nieuwste mobiele printers toegevoegd. En ook voor alle RFID labekls van ZEBRA kunt u bij ons terecht!

Klik hier voor RFID labels

 

 

Lees meer

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Realisatie Acadia