Labelmate rewinders/unwinders en slitters


Labelmate is werelds grootste fabrikant van etiketten unwinders, rewinders, dispensers, slitters en hiervan afgeleide toepassingen.

Logi Label is er trots op te mogen zeggen dat zij authorised reseller in Nederland van Labelmate producten zijn.

Labelmate fabriceert Rewinders, Unwinders, Dispensers en Slitters van de hoogste kwaliteit! Labelmate maakt al hun producten zelf dus staan daarom ook garant voor de industriële kwaliteit en kunnen daardoor 5 jaar garantie op onderdelen en uurloon van de Unwinders en Rewinders geven, uitgezonderd natuurlijk de gewone slijtage onderdelen. Op al hun andere apparatuur geldt een garantie van 3 jaar, uitgezonderd power supplies, count modules en encoders.

Kies met een gerust hart voor Labelmate, “de industriestandaard” voor op- en afwikkelen, dispenseren en snijden van uw etiket rollen. Er zijn al duizenden machines wereldwijd in gebruik van Labelmate die dag in dag uit probleemloos werken dus die van u kan daar heel goed bij.

Missie
De missie van LABELMATE is om het afdrukken van etiketten eenvoudiger, sneller en effectiever te maken door slimme en duurzame apparaten te ontwikkelen die hun operator ondersteunen vóór, tijdens of na het afdruk- of toepassingsproces.

Hoogste kwaliteit
De meest gebruiksvriendelijke, heavy-duty en betrouwbare producten van hun soort, elk LABELMATE-product is gebouwd volgens strenge industriestandaards.
Onze productkwaliteit wordt weerspiegeld in het ongeëvenaarde garantieprogramma van 3 jaar beperkte garantie.

Martktleider
Terwijl anderen kopiëren, innoveren wij. Wij bieden u de meest innovatieve, complete en betrouwbare productportfolio die op de markt verkrijgbaar is.

Made in Belgium, Wereldwijde aanwezigheid
De verkoop-, support-, product engineering- en productieactiviteiten van LABELMATE zijn gevestigd in het centrum van Europa, in het zuiden van Brussel, Drogenbos, Belgie, met producten die beschikbaar zijn in meer dan 70 landen over de hele wereld.

LABELMATE-mensen zijn flexibel, ruimdenkend, deskundig en toegewijd.

In onze webshop vind u alle technische informatie en alle verschillende modellen.

Hulpnodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel of mail ons gerust.

 

 

Realisatie Acadia