DTM LF140e etikettenafwerkingssysteem

Digitale on-demand etiket verwerkingsoplossing voor kleine oplagen.
De LF140e is een compact systeem voor eenvoudige, snelle en kostenefficiënte labelverwerking ter plaatse. Het kan worden gebruikt voor alle benodigde bewerkingen, inclusief het afrollen van de voorbedrukte rollen, lamineren en digitaal contoursnijden, verwijderen van afvalmatrix, snijden en het opnieuw opwikkelen van de afgewerkte rollen.

Voorbedrukte rollen met een mediabreedte tussen 100 mm (3,94″) en 140 mm (5,51″) en een maximale roldiameter van 200 mm (7,87″) kunnen worden verwerkt, waardoor het de ideale aanvulling is voor alle soorten etikettenprinters, zoals de inkjetprinter LX2000e van Primera Technology, Inc. of de op toner gebaseerde LED-printer OKI Pro1050.
Opmerkelijk is de optische zwartmerkregistratie door een geïntegreerde camera en LED-spot, die zelfs bij complexe sneden een nauwkeurige repeteerprecisie garandeert.
Daarnaast springt de besturingseenheid van de DTM LF140e er echt uit. Met het geïntegreerde 11,6″ touchscreen kunnen alle functies en processen worden bediend.

Ook zijn er talrijke aansluitingen zoals USB, Ethernet en ook WLAN connectiviteit voor toegang tot externe snijopdrachten.

    LF140e Cutter                   LF140e Rewinder            LF140e Slitter

             

Kenmerken:
- Randloze uitvoer: de productie van etiketten met aflopende bedrukking was tot nu toe een nachtmerrie, omdat veel rol printers dit niet ondersteunen. Nu is het niet langer nodig om op een precieze etiketrand te letten bij het afdrukken met volledige aflopende bedrukking, noch is het nodig om een minimumafstand tussen etiketten in te stellen.
- Tijd- en kostenbesparing: door kleine oplagen etiketten in eigen beheer te produceren, bespaart u op opslagruimte en kosten. Het is ook niet nodig om voorgesneden etiketrollen te bestellen.
- Bestendigheid van de etiketten: lamineren verhoogt de duurzaamheid van de etiketten. Elk papiermateriaal, zowel inkjet als op basis van droge toner, kan worden gecoat, zodat er geen speciale duurzame etikettenmaterialen meer nodig zijn.

De DTM LF140e wordt aan de klant geleverd als een volledig gemonteerd en voor geïnstalleerd systeem. Het 108 kg wegende apparaat staat op een stabiele, gepoedercoate stalen werkbank met gemonteerde rollen en hoeft alleen van stroom te worden voorzien, waarna de productie kan beginnen.Labelmate rewinders/unwinders en slitters


Labelmate is werelds grootste fabrikant van etiketten unwinders, rewinders, dispensers, slitters en hiervan afgeleide toepassingen.

Logi Label is er trots op te mogen zeggen dat zij authorised reseller in Nederland van Labelmate producten zijn.

Labelmate fabriceert Rewinders, Unwinders, Dispensers en Slitters van de hoogste kwaliteit! Labelmate maakt al hun producten zelf dus staan daarom ook garant voor de industriële kwaliteit en kunnen daardoor 5 jaar garantie op onderdelen en uurloon van de Unwinders en Rewinders geven, uitgezonderd natuurlijk de gewone slijtage onderdelen. Op al hun andere apparatuur geldt een garantie van 3 jaar, uitgezonderd power supplies, count modules en encoders.

Kies met een gerust hart voor Labelmate, “de industriestandaard” voor op- en afwikkelen, dispenseren en snijden van uw etiket rollen. Er zijn al duizenden machines wereldwijd in gebruik van Labelmate die dag in dag uit probleemloos werken dus die van u kan daar heel goed bij.

Missie
De missie van LABELMATE is om het afdrukken van etiketten eenvoudiger, sneller en effectiever te maken door slimme en duurzame apparaten te ontwikkelen die hun operator ondersteunen vóór, tijdens of na het afdruk- of toepassingsproces.

Hoogste kwaliteit
De meest gebruiksvriendelijke, heavy-duty en betrouwbare producten van hun soort, elk LABELMATE-product is gebouwd volgens strenge industriestandaards.
Onze productkwaliteit wordt weerspiegeld in het ongeëvenaarde garantieprogramma van 3 jaar beperkte garantie.

Martktleider
Terwijl anderen kopiëren, innoveren wij. Wij bieden u de meest innovatieve, complete en betrouwbare productportfolio die op de markt verkrijgbaar is.

Made in Belgium, Wereldwijde aanwezigheid
De verkoop-, support-, product engineering- en productieactiviteiten van LABELMATE zijn gevestigd in het centrum van Europa, in het zuiden van Brussel, Drogenbos, Belgie, met producten die beschikbaar zijn in meer dan 70 landen over de hele wereld.

LABELMATE-mensen zijn flexibel, ruimdenkend, deskundig en toegewijd.

In onze webshop vind u alle technische informatie en alle verschillende modellen.

Hulpnodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel of mail ons gerust.

 

 

Realisatie Acadia