Slitters/Rewinders/Finishers

 

Logilabel heeft slitters/rewinders van volgende merken:

 

Afinia Finishers DLF-220L en de DLF-220

 

Afinia levert complete label finishers om u flexibel te maken en zelf in kleinen of grote oplages uw etiketten te stansen, slitten en kant en klaar op rol te wikkelen.

Vraag ons naar info voor opties en alternatieven!

Brochure DLF

 

Labelmate

Labelmate – ‘s werelds grootste fabrikant van etiketten unwinders, rewinders, dispensers, slitters en hiervan afgeleide toepassingen.

Logi Label is authorised reseller in Nederland van Labelmate producten. Labelmate fabriceert etiketten Rewinders, Unwinders, Dispensers en Slitters van de hoogste kwaliteit! Labelmate maakt al hun producten zelf dus staan daarom ook garant voor de industriële kwaliteit en kunnen daardoor 5 jaar garantie op onderdelen en uurloon van de Unwinders en Rewinders geven, uitgezonderd natuurlijk de gewone slijtage onderdelen. Op al hun andere apparatuur geldt een garantie van 3 jaar, uitgezonderd power supplies, count modules en encoders.

Kies voor Labelmate, “de industriestandaard” voor op- en afwikkelen, dispenseren en snijden van uw etiket rollen. Er zijn al duizenden machines wereldwijd van Labelmate die dag in dag uit probleemloos werken dus die van u kan daar heel goed bij.

Brochure Labelmate