Heeft u nieuwe printlinten nodig?
Bestel deze via één van de Logi Label shops

Onze constante voorraad printlinten bezorgt u de broodnodige flexibiliteit. De verschillende soorten printlinten zijn er in vele kwaliteiten met elk hun eigen specificaties. U kunt altijd bij ons terecht voor de originele Zebra en Toshiba printlinten, maar ook voor private label printlinten die geschikt zijn voor alle desktop en industriële thermo transferprinters.

Gelijk bestellen? - Voor originele Zebra printlinten klik hier. 

Gelijk bestellen? - Voor originele Toshiba printlinten klik hier.

Gelijk bestellen? Voor alle private label printlinten klik hier.

Wax linten

Deze linten worden gebruikt voor het printen van diverse soorten etiketten, voornamelijk op papier. Dit lint geeft een perfecte afdruk op thermo transfer papier en op thermo transfer geschikt houtvrij schrijf papier. Uiteraard is dit lint ook te gebruiken op matte kunststof materialen. Wenst men een betere veegvastheid en krasvastheid dan adviseren wij u om een wax resin kwaliteit te gebruiken.

Voor alle thermo transfer printers kunnen wij u deze kwaliteiten leveren.

Zowel origineel van de printer fabrikanten zoals Zebra, Toshiba als de alternatieven van Inkanto (Armor) - Union Chemicar - iImak - DNP (Sony) 

 

Wax-resin linten

Wax-resin linten kunnen zowel op papier zowel als op kunststof etiketten worden gebruikt.
Het zorgt voor een uitstekende veegvastheid en krasvastheid op papier en een goede veegvastheid op kunststofetiketten.

Voor alle thermo transfer printers kunnen wij u deze kwaliteiten leveren.

Zowel origineel van de printer fabrikanten zoals ZEBRA en Toshiba als de alternatieven van Inkanto (Armor) - Union Chemicar - iImak - DNP (Sony)

 

Resin printlinten

Resin print linten zijn bestemd zijn voor gebruik onder extra zware omstandigheden zoals in de chemische industrie, extreem hoge temperaturen, zeewater enz. De printafdruk is extra goed bestand tegen veegvastheid, krasvastheid, vervuiling door solvents en vocht. Ook op diverse kunststof materialen zijn deze linten uitstekend te gebruiken.

De linten zijn UL-recognised (voor binnen en buiten toepassingen) en CSA component acceptable.

Voor alle thermo transfer printers kunnen wij u deze kwaliteiten leveren.

Zowel origineel van de printer fabrikanten zoals Zebra en Toshiba als de alternatieven van Inkanto (Armor) - Union Chemicar - iImak - DNP (Sony)

Realisatie Acadia