Zelfklevende etiketten

Verzendetiketten, barcode-etiketten, productetiketten ... het is slechts een greep uit ons brede assortiment

Zelf printen

Kunt of wilt u uw zelfklevende etiketten niet zelf printen? De persoonlijke printservice van Logi Label levert u op aanvraag zelfklevende etiketten met een bedrukking van één tot zeven kleuren, met of zonder uv-lak. Neem contact met ons op voor het etikettype dat u wenst.

Toepassingen

 • Kunststof labels

  Logi Label levert naast de papieren etiketten ook etiketten en labels van polypropileen, polyester, polyethyleen, vinyl en andere kunststoffen. Voor de productie gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, afkomstig van ISO-gecertificeerde toeleveranciers zoals o.a. Raflatac, Fasson, Sopal Panoval. De gebruikte inktsoorten op waterbasis belasten het milieu niet en zijn na behandeling met uv-vernis kleur- en watervast.

  Speciale toepassingen

  Kunststof etiketten zijn onder andere zeer geschikt voor de chemische industrie. De kunststof materialen voor deze industrie voeldoen aan de de British Standard voor het gebruik van etiketten. Ook aan de eisen zoals deze worden gesteld in de petro chemische industrie voldoen onze materialen. Uiteraard zijn kunststof materialen ook geschikt voor gebruik bij vele andere speciale toepassingen zoals buitengebruik, extreme omstandigheden zoals hitte, zuren en andere agressieve materialen.

 • Verzendetiketten

  Het woord ‘Logi’ in de naam Logi Label is de afkorting van logistiek en geeft al aan dat de logistieke markt voor ons geen geheimen kent. Veel van onze standaard etiketten formaten worden in de logistiek veel gebruikt.

  Van TNT tot UPS

  Etiketten zoals deze worden voorgeschreven door DHL, TNT, DPD, UPS of Fedexx hebben wij altijd op voorraad. Deze zijn te gebruiken voor zowel voor de industriële printers als voor de desktop printers van de bekende merken. De etiketmaterialen zijn zowel thermisch als thermo transfer te beprinten en komen van wereldwijd bekende leveranciers zoals Raflatac en Fasson.

 • Bedrukte etiketten

  Logi Label kan etiketten ook voor u bedrukken in plaats van printen. Een bedrukt etiket zorgt voor een duurzame uitstraling van uw producten, het blijft gaaf onder vele omstandigheden en is beter bestand tegen mogelijke weersinvloeden. En indien u dat wenst kunnen we etiketten zo drukken, dat het beschermt tegen fraude

  Van FLEXO tot offset

  Of u uw etiketten nu in acht kleuren FLEXO wilt laten drukken, met rugzijde bedrukking of met krasinkt... niets is ons te gek! We drukken roletiketten digitaal, FLEXO, boekdruk, zeefdruk en offset. In overleg passen we de meest geschikte methode op uw etiketten toe. Welke methode het meest geschikt is hangt af van het aangeleverde (digitale) bestand, de toepassing, de gewenste kwaliteit en het materiaal waarop de etiketten gedrukt moeten worden. Neem contact met ons op voor een passende offerte met bijbehorende modellen.