Zelfklevende etiketten

Verzendetiketten, barcode-etiketten, productetiketten ... het is slechts een greep uit ons brede assortiment.


Inkjet etiketten op de rol

De laatste jaren zijn inkjet etiketten die geschikt zijn om zelf in te printen bezig aan een geweldige opmars. Dit heeft tot gevolg dat ook de grote leveranciers van basis materiaal zich op deze markt gestort hebben. Uiteraard is Logi Label als trendsetter (al bijna 20 jaar leverancier van inkjet printers voor etiketten) voorzien van alle beschikbare inkjet materialen. Klik hier voor meer informatie.

Kunststof labels

Logi Label levert naast de verschillende papieren etiketten, thermisch of thermo transfer ook etiketten en labels van polypropyleen, polyester, polyethyleen, vinyl en andere kunststoffen.
Voor de productie gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, afkomstig van FSC®, ISO-gecertificeerde toeleveranciers zoals o.a. Raflatac, Fasson, Smith & MClauren, HERMA enz...
De gebruikte inktsoorten op waterbasis belasten het milieu niet en zijn na behandeling met uv-vernis kleur- en watervast.

Speciale toepassingen

Kunststof etiketten zijn onder andere zeer geschikt voor de chemische industrie. De kunststof materialen voor deze industrie voeldoen aan de de British Standard voor het gebruik van etiketten. Ook aan de eisen zoals deze worden gesteld in de petro chemische industrie voldoen onze materialen. Uiteraard zijn kunststof materialen ook geschikt voor gebruik bij vele andere speciale toepassingen zoals buitengebruik, extreme omstandigheden zoals hitte, zuren en andere agressieve materialen.

Verzendetiketten

Het woord ‘Logi’ in de naam Logi Label is de afkomstig van logistiek en geeft al aan dat de logistieke markt voor ons geen geheimen kent. Veel van onze standaard etiketten formaten worden in de logistiek veel gebruikt. Etiketten zoals deze worden voorgeschreven door GLS, DHL, TNT, DPD, UPS of Fedexx hebben wij altijd standaard op voorraad en kunnen wij binnen 24 uur verzenden. Deze zijn te gebruiken zowel op industriële printers als op desktop printers van de bekende merken (ZEBRA-TOSHIBA-GODEX-SATO-UBI enz..) De etiketmaterialen zijn zowel thermisch als via thermo transfer in te printen en komen van wereldwijd bekende leveranciers zoals Raflatac, Fasson. Klik hier voor onze voorraad etiketten.

Bedrukte etiketten

Logi Label kan etiketten ook voor u bedrukken in plaats van printen. Een bedrukt etiket zorgt voor een duurzame uitstraling van uw producten, het blijft gaaf onder vele omstandigheden en is beter bestand tegen mogelijke weersinvloeden.

Van Digitaal tot Flexo en alle overige druk procedés
Of u uw etiketten nu in acht kleuren FLEXO wilt laten drukken, met rugzijde bedrukking of met krasinkt... niets is ons te gek! We drukken rol etiketten digitaal, Flexo, boekdruk, zeefdruk en offset. In overleg passen we de meest geschikte methode op uw etiketten toe. Welke methode het meest geschikt is hangt af van het aangeleverde (digitale) bestand, de toepassing, de gewenste kwaliteit en het materiaal waarop de etiketten gedrukt moeten worden.


Zelf printen of niet?

Kunt of wilt u uw zelfklevende etiketten niet zelf printen? De persoonlijke printservice van Logi Label levert u op aanvraag zelfklevende etiketten in elk gewenst formaat en in elke kwaliteit etiketten materiaal met een bedrukking van één tot zeven kleuren, met of zonder uv-lak.
Neem contact met ons op voor het etikettype dat u wenst en zeker als u nog niet weet wat u wenst te gebruiken. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op voor een passende offerte met bijbehorende modellen.

 

Realisatie Acadia