Waarom originele Zebra-printlinten?

Met originele supplies van Zebra maakt u een optimaal gebruik van uw Zebra printers. De Zebra supplies zijn uitgetest op kwaliteit en houdbaarheid en u kunt er zeker van zijn dat met het gebruik van originele Zebra supplies uw printkop langer meegaat en u daardoor weer op de lange termijn goedkoper uit bent.
Voorkom vertraging en irritatie van een slechte printkwaliteit en problemen met het scannen, en verhoog de productiviteit door gebruikmaking van originele Zebra™ supplies.
Zebra supplies zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door Zebra Supplies R&D om hoge kwaliteit, scherpe images en haarfijne teksten te bereiken.

Eenmaal getest en uitgekozen veranderd ZEBRA nooit de materialen om een consistente printkwaliteit te behouden en te waarborgen en daardoor de printer instellingen niet hoeven te worden aangepast. Met meer dan 1.000 combinaties van hoge kwaliteit en betrouwbare materialen voor labels, tags, bonnen, polsbandjes en printlinten, inclusief meer dan 500 producten uit een constante voorraad, kan ZEBRA voldoen aan alle vereisten van de meeste applicaties met zeer snelle levertijden om uw productie vloeiend te laten doorlopen.

Zebra heeft het juiste printlint voor alle materialen welke verwerkt worden op een Zebra printer, of u wax, wax resin of resin linten nodig heeft, Zebra heeft de beste oplossing op voorraad.

Bel of mail ons voor een juist lintadvies en om testlinten op te vragen.

 

bestel originele Zebra transfer printlinten
Met originele supplies van Zebra maakt u een optimaal gebruik van uw Zebra printers. Zebra supplies zijn getest op kwaliteit en houdbaarheid. U kunt er zeker van zijn dat met het gebruik van originele Zebra supplies uw printkop langer meegaat.
Realisatie Acadia