Printlinten voor Toshiba printers

Waarom originele Toshiba-printlinten? Met originele printlinten van Toshiba maakt u een optimaal gebruik van uw Toshiba printers. De Toshiba printlinten zijn uitgetest op kwaliteit en duurzaamheid en u kunt er zeker van zijn dat met het gebruik van originele Toshiba printlinten uw printkop langer meegaat en u daardoor weer op de lange termijn goedkoper uit bent. Originele Toshiba printlinten worden gemaakt door de beste fabrikanten wereldwijd.

ZORG VOOR HOGE PRINTKWALITEIT GEBRUIK ORIGINELE TOSHIBA SUPPLIES

Voorkom vertraging en irritatie van een slechte printkwaliteit en problemen met het scannen, en verhoog de productiviteit door gebruikmaking van originele Toshiba™ printlinten. Toshiba printlinten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd door de Japanse R&D afdeling van Toshiba om hoge kwaliteit, scherpe images en haarfijne teksten te bereiken.

Eenmaal getest en uitgekozen veranderd Toshiba nooit de materialen om een consistente printkwaliteit te behouden en te waarborgen en daardoor hoeven de printer instellingen niet te worden aangepast. Met meer dan honderden combinaties van hoge kwaliteit en betrouwbare materialen voor labels, tags en tickets kan Toshiba voldoen aan alle vereisten van de meeste applicaties met zeer snelle levertijden om uw productie vloeiend te laten doorlopen.

Toshiba heeft het juiste printlint voor alle materialen welke verwerkt worden op een Toshiba printer, of u wax, wax resin of resin linten nodig heeft voor flat head of near edge printing, Toshiba heeft de beste oplossing op voorraad.

Bel of mail ons voor een juist lintadvies en om testlinten op te vragen. 

Gebruik originele Toshiba Supplies
Waarom originele Toshiba-printlinten?
Met originele printlinten van Toshiba maakt u optimaal gebruik van uw Toshiba printers. Originele Toshiba printlinten worden gemaakt door de beste fabrikanten wereldwijd.
Realisatie Acadia