AFINIA L-301


De Afinbia L-301 is voorzien van 2 cartridges, black only pigment en een 3 kleuren cartridge YMC dye based

De printer is A4 breed en geschikt voor verschillende inkjet geschikte materialen. Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing en zeer eenvoudig te instaleren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

 

AFINIA L-502


De Afinia L502 is de eerste kleuren etiketten printer met HP Duo Ink-technologie, die is ontworpen voor printen met zowel pigment als kleurstof inkten.

Deze dual-ink-functie zorgt voor een snelle overgang van levendige en kleurrijke op basis van kleurstoffen prime labels, tot uiterst duurzame op pigment gebaseerde label toepassingen zoals in de chemie en zware industrie met een eenvoudige printkopruil. Geniet van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstof (Dye Based) inkten in dezelfde printer. De uitwisselbaarheid van de print koppen van de L502 biedt een veelzijdigheidsniveau dat geen enkele andere printer in zijn klasse kan bieden.

Enige specificaties:

 • Print Technology: HP Thermal Inkjet
 • Print Resolutions: Colour: Up to 2400 x 1200 optimised dpi colour; Black: Up to 1200 x 1200 optimised dpi
 • Print Speed: Approximately 13.2cm/sec (5.2 in/sec) printing a 56 mm (2.2 in) wide image in plain paper normal mode
 • Inks: Option of Dye or Pigment — Individual Cyan, Magenta, Yellow (26ml), Individual Black (78.4ml)
 • Core Size 76.2mm (3")
 • Media Types: Compatible with wide range of paper, polyester, polypropylene, and vinyl label stocks.
 • Supports gap, black mark, and continuous media
 • Media Sensing: Auto calibration and auto detection of gap and black marks
 • Label Width: 38.1mm – 215.9mm (1.5" – 8.5")
 • Label Length: 19mm – 1219.2mm (0.75" – 48")
 • Inter Label Gap Size: 3.175mm – 7.62mm (0.125" – 0.3")
 • Media/Liner Width: 38.1mm – 219.7mm (1.5" - 8.65")
 • Black Mark Size: 3.175mm – 7.62mm (0.125" – 0.3")

 

AFINIA L-701


Met de L701-kleurenlabelprinter, onze goedkoopste initiële kostenoplossing met Memjet-technologie, kunt u kleuren labels afdrukken in zeer hoge kwaliteit.

De L701 is ideaal voor installaties met meerdere printers of toepassingen waar hoge prestaties, een lage initiële investering en een kleine footprint allemaal vereist zijn.

Hoge kwaliteit en resolutie

Krijg alle voordelen van Memjet in een compacte printer. Dankzij de stationaire "waterval" printkoptechnologie van Memjet kan het papier snel door de printer bewegen met behoud van een uitstekende afdrukresolutie. Printen tot 1600 x 1600 dpi voor levendige, opvallende labels. Door CMYKK te gebruiken, biedt de L701 uitzonderlijke kleuren en rijke zwarttinten, waardoor u kunt afdrukken met een uitstekend contrast.

Lage kosten per etiket!

De Afinia Label L701 bevat vijf grote inktcartridges van 150 ml om middellange tot lange runs te ondersteunen en tegelijkertijd de kosten per label te verlagen. U kunt ons uw artwork in pdf toesturen om te zien hoeveel u kunt besparen en zien hoe de L701 een hoog rendement op uw investering geeft.

Label Printer Overzicht

De intuïtieve L701-kleurenlabelprinter is een geweldige optie voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun eigen kleurenetiketten in huis willen afdrukken. De door Memjet aangedreven stationaire printkop biedt snelheid, industriële betrouwbaarheid en een verbluffende beeldkwaliteit.

Vijf grote (150ml CYMKK) inktcartridges bieden lage etiketkosten en een hoog rendement op de investering, waardoor de L701 ideaal is voor kleine- tot middel grote badges, afdrukken voor toepassingen in de detailhandel, productie bedrijven en productidentificatie.

Belangrijkste kenmerken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• PRINTSNELHEID VAN MAXIMAAL 12 M / MIN (8 IPS)
• COMPACTE VORM
• BETAALBAAR ZONDER CONCESSIES TE DOEN AAN DE KWALITEIT
• WERKT MET ZOWEL ETIKET ROLLEN ALS MET FANFOLD MEDIA (ZIG ZAG GEVOUWEN)
• PROFESSIONELE UITVOER - SCHERPE AFBEELDINGEN EN TEKST

 

 
 

AFINIA L-801

De Afinia L801 wordt geleverd compleet met een geïntegreerde cutter, unwinder, grote inkt cartridges (250 ml.) en een stofkap voor een perfecte print!

Uiteraard is optioneel een bijpassende rewinder mogelijk!

Professionele afdrukkwaliteit bij hoge snelheden
De combinatie van afdrukkwaliteit, snelheid en inktkosten van de L801 is moeilijk te verslaan
De L801 is een door Memjet aangedreven industriële inkjetprinter die ideaal is voor korte tot middellange series voor primaire en secundaire labeltoepassingen. De printer drukt af op continu of gestanst materiaal van 2 tot 8,5 inch breed, in full colour en met snelheden tot 60 voet per minuut. Superfijne resolutie zorgt voor scherpe tekst en streepjescodes, zelfs bij zeer kleine formaten. Dit detail, gecombineerd met levendige kleuren en rijke zwarttinten, zorgt ervoor dat labels er scherp en levendig uitzien.
De L801 is compatibel met een groot aantal papiersoorten, polyester, polypropyleen en vinyllabels.

________________________________________
De L801 Plus met Watershield ™ waterbestendige inkten

Vraag naar waterbestendige inkten in de L801 Plus
Het Plus-model biedt verhoogde water- en vochtbestendigheid1.
Labels met watershield print zijn aanzienlijk beter bestand tegen de effecten van langdurige blootstelling aan vocht dan conventionele inkjet-labels op kleurstofbasis. Dit maakt de L801 Plus perfect voor toepassingen zoals gekoelde dranken, voedingsmiddelen, chemische of farmaceutische producten.

Deze nieuwe technologie produceert ook meer neutrale grijstinten en gebruikt meer verantwoorde inkten.
Let op!
1 Waterbestendigheid kan media-afhankelijk zijn. Test uw afgedrukte label altijd om er zeker van te zijn dat het aan uw eisen voldoet.
2 Watershield ™ -inkten bevatten geen chemicaliën die als schadelijk voor mens of milieu worden beschouwdVoordelen:

 • Hoog volume afdrukken
 • Hoge afdruksnelheden (≤ 12 IPS)
 • Super lage inktkosten
 • Waterbestendige inkten beschikbaar

 

 

AFINIA L-901

De L901 biedt bedrijven de mogelijkheid om een digitale kleuren etikettenprinter in lijn te laten werken met een afwerkings- of applicatiesysteem zonder complicaties met betrekking tot onderhoud van de printkop in het midden van de taak.


Deze industriële digitale etikettenprinter kan full-colour prints produceren met snelheden tot 12 inch per seconde bij maximaal 1600x1600 DPI via de Sirius-printengine van Memjet. Vijf krachtige 250 ml inktcartridges (CYMKK) bieden lage inktkosten per label.

'Dankzij het vernieuwde printkop onderhouds- en reinigingsstation van de Afinia Label L901 kan deze printer worden gebruikt in lijn met afwerkingsapparatuur, label applicators, etiketdispensers en apparaten voor het afwikkelen / terugspoelen', aldus Mike Atkins, nationale salesmanager voor Afinia Label. 'Dit nieuwe ontwerp elimineert de noodzaak om het web af te snijden om de printkop te reinigen of af te dekken, waardoor het ideaal is voor integratie in de fabriek met andere machines.

De L901 biedt gebruikers de mogelijkheid om labels in kleur af te drukken en aan te brengen, met variabele gegevens, op aanvraag. Dit, in combinatie met volledige kleuren, een resolutie van fotokwaliteit, hoge afdruksnelheid en lage gebruikskosten, maakt van de L901 de perfecte kleuren etikettenprinter voor toepassingen voor middelgrote tot grote volumes. '


L901 Plus met Watershield ™ waterbestendige inkten

Vraag naar waterbestendige inkten in de L901 Plus
Het Plus-model biedt verhoogde water- en vochtbestendigheid1.
Labels met watershieldprint zijn aanzienlijk beter bestand tegen de effecten van langdurige blootstelling aan vocht dan conventionele inkjet-labels op kleurstofbasis. Dit maakt de L901 Plus perfect voor toepassingen zoals gekoelde dranken, voedingsmiddelen, chemische of farmaceutische producten.
Deze nieuwe technologie produceert ook dieper zwart, gebruikt meer verantwoorde inkten en helpt de levensduur van de printkop te verlengen.
1 Waterbestendigheid kan media-afhankelijk zijn. Test uw afgedrukte label altijd om er zeker van te zijn dat het aan uw eisen voldoet.
2 Watershield ™ -inkten bevatten geen chemicaliën die als schadelijk voor mens of milieu worden beschouwd.
3 Memjet testte de levensduur intern en vond een gemiddelde levensduur van meer dan 2x de printkop. De werkelijke resultaten kunnen variëren als gevolg van factoren zoals omgeving en gebruiksfrequentie.

 • Inline & hoogvolume afdrukken
 • Hoge afdruksnelheden (≤ 12 IPS)
 • Super lage inktkosten
 • Waterbestendige inkten beschikbaar

 

 

Afinia CP950

Direct printen op enveloppen en dikkere media
Instelbare mediahoogte - accepteert materiaal tot 10 mm dik
De CP950 Enveloppen- en verpakkingsprinter is gebouwd met Memjets Sirius print engine, met een stationaire printkop voor ultieme snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De printkop kan omhoog of omlaag worden gebracht, zodat kan worden geprint op een reeks poreuze en met inkjet gecoate mediasubstraten van verschillende diktes (tot 10 mm).

Het industriële ontwerp en de hoge productiesnelheid worden gecombineerd met een uitzonderlijke beeldkwaliteit om full-color prints te produceren op een grote verscheidenheid aan mediatypes. Produceer levendige, kleurrijke prints met een hoge resolutie tot 1600 DPI. Opdrachtformaten van klein tot groot zijn voordelig, met vijf CMYKK-inktcartridges van 250 ml met hoge capaciteit voor ultralage kosten per afdruk.

Optioneel transportsysteem
Breid de functionaliteit en het uitvoerpotentieel van uw CP950 uit met een transportsysteem dat het geprinte materiaal netjes op een stapel legt of in een diepe lade laat vallen zodat het gemakkelijk kan worden verzameld.

CP950 Plus met Watershield™ waterbestendige inkten
Watershield-inkten zijn aanzienlijk beter bestand tegen de effecten van langdurige blootstelling aan vocht dan conventionele inkjetinkten op kleurstofbasis. Dit maakt de CP950 Plus perfect voor toepassingen die in direct contact kunnen komen met vocht.
Deze nieuwe technologie produceert ook diepere zwarttinten, maakt gebruik van meer verantwoorde inkten2 en helpt de levensduur van de printkop te verlengen.


1 De waterbestendigheid kan afhankelijk zijn van de media. Test altijd uw afgedrukte label om er zeker van te zijn dat het aan uw vereisten voldoet.
2 Watershield™-inkten bevatten geen chemicaliën die als schadelijk voor mens of milieu worden beschouwd.
3 Memjet heeft de uitwerp levensduur intern getest en vond een gemiddelde van meer dan 2X de levensduur van de printkop. Werkelijke resultaten kunnen variëren door factoren zoals omgeving en gebruiksfrequentie.

 

Realisatie Acadia