Wilt u snel en in eigen beheer kleurenetiketten printen?

Wij presenteren u drie technologiën: inktjet, laser en thermal transfer.

Logi Label was in Nederland een van de eerste bedrijven die kleuren etiketten printers op de markt bracht die met een hoge resolutie prachtige etiketten kon afdrukken. In de beginfase duurde het printen van een etiket soms wel meer dan een minuut en de kosten per etiket waren nog zeer hoog.

De laatste jaren is de ontwikkeling erg snel gegaan en zijn er meerdere partijen die zich hebben gespecialiseerd in het maken van printers voor Full colour etiketten. Logi Label heeft daarin een bewuste keuze gemaakt en biedt niet zo maar elke printer aan maar alleen de printers waar wij achter staan.

Logi Label heeft er voor gekozen om printers te leveren van DTM Print, Primera, EPSON, OKI, CAB en Afinia.

Logi Label heeft de beste oplossing.

Logi Label heeft voor u altijd de juiste combinatie van printers, etiketten en bijbehorende software om een mooi gekleurd etiket zelf te printen.

Voor elke toepassing is er in deze range een oplossing te vinden. Heeft u nog vragen stel ons gerust uw vraag via mail of de telefoon.
Heeft u problemen met, of vragen over het zelf printen van full colour etiketten schroom dan niet om ons te bellen op +31 78 6816120 of stuur ons een reactie via onze contact pagina.

Logi Label Colour
Klik hier voor de Colour webshop
Realisatie Acadia