Thermal transfer en thermische printers

Met een thermal-transferprinter print u zelf etiketten en labels op vrijwel elk materiaal. De printers bieden, in combinatie met de juiste printlinten, prints die niet van drukwerk te onderscheiden zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen krassen, vegen en vele chemische stoffen.
Logi Label biedt printers van Zebra, Toshiba en Godex.

ZEBRA

Zebra is een wereldwijde leverancier en marktleider van sterke en betrouwbare printoplossingen. Sinds de oprichting in 1969 zijn er wereldwijd meer dan 5 miljoen printers verkocht. Bedrijven over de hele wereld gebruiken Zebra-printers om hun logistieke trajecten te verbeteren.

Klik hier voor onze webshop voor ZEBRA printers. Tevens vind u hier alle informatie per printer.

TOSHIBA

Toshiba-printers printen zeer snel en scherp de kleinste karakters dankzij de hoogstaande near-edge technologie. Bovendien zijn alle industriële Toshiba-printers door de roestvrijstalen behuizing geschikt voor vochtige omgevingen, zoals koelhuizen. Toshiba maakt de printers geheel in eigen beheer en onder de strengste technologische eisen. Toshiba levert printers voor desktop toepassingen, industriële toepassingen (zware omgevingen) en portable printers.

Klik hier voor onze webshop met Toshiba printers. Tevens vind u hier alle informatie per printer.


Godex

Godex levert technisch hoogwaardige en betaalbare printers welke zeer goed zijn ontworpen en waar het gebruikersgemak voorop staat. Door de ondersteuning van Godex en een toegewijd wereldwijd reseller netwerk bieden de Godex printers u een 100% tevredenheidsgarantie en dat tegen een zeer concurrerende prijs. Ook voor specialistische printers voor o.a. het printen van etiketten op reageerbuisjes de GTL-100 - Een printer en labeling systeem in 1 voor tubes, reageerbuisjes e.d.

Ook voor het printen van etiketten zonder rugpapier (linerless) heeft Godex een oplossing. De DT4L - een linerless label printer met een makkelijk te demonteren mes in 1 beweging (om schoon te maken) en een speciale platen roller..

 Klik hier voor onze webshop met Godex printers. Tevens vind u hier alle informatie per printer.

Mogelijkheden:

  • Printen van 2” (52 mm.) tot A4 breed (210 mm)
  • Van 8 dots tot 24 dots printheads
  • Desktop modellen (kleine footprint)
  • Industriële printers (RVS – zware uitvoeringen – afgeschermd)
  • Draagbare printers (licht – goed hanteerbaar – makkelijk mee te dragen aan b.v. riem)
Klik hier voor meer info over Toshiba printers
Klik hier voor meer info over Zebra printers
Klik hier voor meer info over Godex printers
Realisatie Acadia