Thermal transfer printers

Met een thermal-transferprinter print u zelf etiketten en labels op vrijwel elk materiaal. De printers bieden, in combinatie met de juiste printlinten, prints die niet van drukwerk te onderscheiden zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen krassen, vegen en vele chemische stoffen. Logi Label biedt printers van Zebra, Toshiba, Godex, Datamax, UBI, Avery en SATO.

 1. Zebra


  Zebra is een wereldwijde leverancier en marktleider van sterke en betrouwbare printoplossingen. Sinds de oprichting in 1969 zijn er wereldwijd meer dan 5 miljoen printers verkocht. Bedrijven over de hele wereld gebruiken Zebra-printers om hun logistieke trajecten te verbeteren en hun productiviteit te verhogen. Meer...

 2. Toshiba


  Toshiba-printers printen zeer snel en scherp de kleinste karakters dankzij de hoogstaande near-edgetechnologie. Bovendien zijn alle industriële Toshiba-printers door de roestvrijstalen behuizing geschikt voor vochtige omgevingen, zoals koelhuizen. Toshiba maakt de printers geheel in eigen beheer en onder de strengste technologische eisen. Meer..
  .

 3. Godex

  Godex levert technisch hoogwaardige en betaalbare printers welke zeer goed zijn ontworpen en waar het gebruikersgemak voorop staat.

  Door de ondersteuning van Godex en een toegewijd wereldwijd reseller netwerk bieden de Godex printers u een 100% tevredenheidsgarantie. Meer... 4. Overige printers

  Logi Label levert ook printers en toebehoren van onder andere Datamax, UBI, Avery, SATO. Wilt u hier meer over weten? Bel dan met  Marco van der Velden of Rob Snel.