EPSON ColorWorks CW-C8000e

Hoogwaardige etikettenprinter die uitstekende printkwaliteit en efficiëntie biedt. 

De Epson CW-C8000e is een hoogwaardige etikettenprinter die ontworpen is voor bedrijven die precisie en efficiëntie zoeken. Met geavanceerde PrecisionCore-technologie levert de printer haarscherpe en kleurrijke afdrukken, geschikt voor gedetailleerde afbeeldingen en tekstlabels. De CW-C8000e combineert de voordelen van eerdere modellen, de C7500 en C6X00, en biedt indrukwekkende afdruksnelheden van 300mm/sec, zelfs in full colour.

Flexibel en gebruiksvriendelijk
De CW-C8000e ondersteunt diverse mediaformaten en -types, zoals matte, glanzende en synthetische etiketten, wat het geschikt maakt voor productlabels, barcode-etiketten en verpakkingsstickers. De gebruiksvriendelijke interface met intuïtief touchscreen zorgt ervoor dat ook gebruikers zonder technische achtergrond de printer gemakkelijk kunnen bedienen.

Duurzaam
Epson staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid, en de CW-C8000e is geen uitzondering. Met een robuuste constructie, lage onderhoudsvereisten en efficiënte inktreservoirs van 480 ml, biedt de printer niet alleen langdurig probleemloos gebruik maar ook lagere kosten en minder plastic afval.

Blijf op de hoogte
De Epson CW-C8000e is binnenkort leverbaar en biedt een innovatieve oplossing voor al uw etiketteringsbehoeften. Voor meer informatie en om een van de eersten te zijn die van deze nieuwe technologie profiteert, kunt u contact opnemen met de experts voor advies en specificaties.

 
 
 

EPSON TM-C6000 series

Deze on-demand, digitale, vier-kleuren labelprinters bieden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die zeer veel SKU's beheren en weinig tijd hebben. De ColorWorks C6000 series vormen een uitbreiding op Epson's Colorworks assortiment om te voldoen aan de behoeften
van kleine tot middelgrote bedrijven in diverse sectoren (voedingsmiddelen, chemie, drank, productie, enz.). Deze inkjetlabelprinters zijn voorzien van een cutter of een peeler en kan labels één-voor-één printen. Afhankelijk van de keuze van printer kan u de labels afknippen of afpellen van het rugpapier.

Mediaflexibiliteit
Met de C6000 series profiteert u van een grote verscheidenheid aan nieuwe functies die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. De printers ondersteunen mediabreedtes van 25,4 mm tot 215.9 mm (afhankelijk van uw keuze) en bieden uitgebreide media-ondersteuning. Praktisch gezien kunt u met deze serie ColorWorks labelprinters alles printen, van piepkleine labels voor
flesjes met vapingvloeistof voor elektronische sigaretten tot grote duurzame labels die geschikt zijn voor chemische vaten.

Compact en gebruiksvriendelijk
De C6000 series zijn ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Alle bedieningsactiviteiten worden uitgevoerd vanaf de voorkant, waardoor u bedrijfsruimte bespaart. Vervanging van de papierrol is mogelijk vanaf de voor-, rechter en linkerzijde.
We hebben ook een aantal technische hulpmiddelen ontwikkeld voor het beheer, de configuratie en het onderhoud van de printers, zoals: een webinterface voor het beheer van het hele printerpark, en configuratie, onderhoud en bewaking op afstand.

Eenvoudige integratie
Alle modellen in deze serie zijn integratievriendelijk. Directe ondersteuning voor SAP, ESC, Label, Linux- en Mac-drivers. Daarnaast kan de CW-C6500Pe (met ingebouwde peeler) naadloos worden geïntegreerd in bestaande 'print-and-apply'-productielijnen.

 

 

EPSON COLORWORKS TM-C7500

De nieuwe ColorWorks C7500 is het ultieme apparaat voor de productie van hoogwaardige kleurenetiketten in eigen beheer, waarmee fabrikanten tijd en geld kunnen besparen. Met de mogelijkheid aangepaste etiketten in grote oplagen on-demand af te drukken bespaart dit apparaat ook op de kosten van het voorbedrukken. Met de C7500 bouwt Epson voort op het succes van de TM-C3500 voor het on-demand afdrukken van kleurenetiketten in grote oplagen met een ongekende snelheid en printkwaliteit.

De TM-C7500 biedt:

  • hoge printkwaliteit (600 x 1200 dpi),
  • hoge afdruksnelheid (300 mm/sec.),
  • uitstekende betrouwbaarheid dankzij de nieuwe PrecisionCore MicroTFP permanente lineheadprintkop

 

 

Epson Colorworks
Klik hier om te bestellen
Realisatie Acadia