EPSON TM-C4000

Kleine maar zeer efficiënte inkjet label- en ticketprinter.

De meest economische inkjet labelprinter in gebruik van alle inkjet labelprinters.
De TM-C4000 is uitgerust met een snij functie die de media naar wens op maat snijdt.

Met de TM-C4000 kan uw bedrijf tal van kleurrijke etiketten, tickets of labels intern afdrukken. Dankzij hoge afdruksnelheden tot 103 mm/sec en afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kan uw bedrijf geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten op aanvraag af te drukken.
Uw eigen etiketten afdrukken Met de TM-C4000 kunt u eenvoudig uw eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. Of u nu verpakkingsetiketten met kleurrijke logo's en afbeeldingen wilt afdrukken of tickets en ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie, dankzij deze printer hebt u hiervoor maar één apparaat nodig. Daarnaast voldoet u hiermee aan internationale GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien deze op aanvraag kunnen worden afgedrukt zonder gebruik te maken van vooraf bedrukte sjablonen.

Er is een divers programma media beschikbaar voor de TM-C4000.
Etiketten op rol, endlesslabels en tickets van papier of kunststof met glossy of matte coating. 
De TM-C4000 in combinatie met originele Epson kunststof media zijn BS5609 gecertificeerd.

  • Duurzame pigmentinkt
  • Druk etiketten af tot max. 103 mm/sec.
  • Druk af op tal van media
  • LCD-scherm voor inkt- en printerstatus
  • Afzonderlijke kleuren inktpatronen

EPSON TM-C6000 series

Deze on-demand, digitale, vier-kleuren labelprinters bieden nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die zeer veel SKU's beheren en weinig tijd hebben. De ColorWorks C6000 series vormen een uitbreiding op Epson's Colorworks assortiment om te voldoen aan de behoeften
van kleine tot middelgrote bedrijven in diverse sectoren (voedingsmiddelen, chemie, drank, productie, enz.). Deze inkjetlabelprinters zijn voorzien van een cutter of een peeler en kan labels één-voor-één printen. Afhankelijk van de keuze van printer kan u de labels afknippen of afpellen van het rugpapier.

Mediaflexibiliteit
Met de C6000 series profiteert u van een grote verscheidenheid aan nieuwe functies die zijn ontworpen om praktische en creatieve oplossingen te bieden. De printers ondersteunen mediabreedtes van 25,4 mm tot 215.9 mm (afhankelijk van uw keuze) en bieden uitgebreide media-ondersteuning. Praktisch gezien kunt u met deze serie ColorWorks labelprinters alles printen, van piepkleine labels voor
flesjes met vapingvloeistof voor elektronische sigaretten tot grote duurzame labels die geschikt zijn voor chemische vaten.

Compact en gebruiksvriendelijk
De C6000 series zijn ontworpen voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Alle bedieningsactiviteiten worden uitgevoerd vanaf de voorkant, waardoor u bedrijfsruimte bespaart. Vervanging van de papierrol is mogelijk vanaf de voor-, rechter en linkerzijde.
We hebben ook een aantal technische hulpmiddelen ontwikkeld voor het beheer, de configuratie en het onderhoud van de printers, zoals: een webinterface voor het beheer van het hele printerpark, en configuratie, onderhoud en bewaking op afstand.

Eenvoudige integratie
Alle modellen in deze serie zijn integratievriendelijk. Directe ondersteuning voor SAP, ESC, Label, Linux- en Mac-drivers. Daarnaast kan de CW-C6500Pe (met ingebouwde peeler) naadloos worden geïntegreerd in bestaande 'print-and-apply'-productielijnen.

 

 

EPSON COLORWORKS TM-C7500

De nieuwe ColorWorks C7500 is het ultieme apparaat voor de productie van hoogwaardige kleurenetiketten in eigen beheer, waarmee fabrikanten tijd en geld kunnen besparen. Met de mogelijkheid aangepaste etiketten in grote oplagen on-demand af te drukken bespaart dit apparaat ook op de kosten van het voorbedrukken. Met de C7500 bouwt Epson voort op het succes van de TM-C3500 voor het on-demand afdrukken van kleurenetiketten in grote oplagen met een ongekende snelheid en printkwaliteit.

De TM-C7500 biedt:

  • hoge printkwaliteit (600 x 1200 dpi),
  • hoge afdruksnelheid (300 mm/sec.),
  • uitstekende betrouwbaarheid dankzij de nieuwe PrecisionCore MicroTFP permanente lineheadprintkop

 

 

Epson Colorworks
Klik hier om te bestellen
Realisatie Acadia