DTM CX86E

De snelle en compacte printoplossing voor productie-, POS- en POI-toepassingen

De DTM CX86e is 's werelds kleinste LED-tonerprinter met droog toner en helpt bedrijven om veelzijdige en professionele kleurlabels en -labels te produceren die de marketing-impact ten opzichte van standaard zwart-wit thermische prints maximaliseren.

Of het nu gaat om vouchers, coupons, bonnen met toegevoegde waarde, ID-tags met foto's, bezoekersbadges, prijs- en promotiestickers, geplakte etiketten, hoezen, luslinten of etiketten voor karton en dozen, met de DTM CX86e is het snel en gemakkelijk om hoge kwaliteit -kwaliteit full-colour labels en tags voor bewegwijzering en productidentificatie te printen die de aandacht van de klant zullen trekken en de verkoop zullen verhogen.

Door het compacte formaat is de CX86e overal klaar voor gebruik en gemakkelijk te vervoeren. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder personalisatie. Breng uw advertentiecampagnes, kraampjes en beurzen naar een nieuw niveau door klanten in staat te stellen personalisatie ter plaatse toe te voegen.

 

De CX86e maakt gebruik van dezelfde nieuwe LED-technologie die u al kent van de OKI Pro1050, wat betekent dat droge toner direct op het labelmateriaal wordt aangebracht via een fuser.
Dankzij de tonertechnologie zijn er geen inkjet-gecoate etiketten of labels nodig. Net als bij laserprinters kunt u gewoon papier gebruiken zodat u 100% watervaste en UV-bestendige afdrukken kunt maken

Technische specificaties van de DTM CX86e:

• Printmethode: full-colour elektrofotografisch met drie afzonderlijke LED-printengines (CMY)
• Afdrukresolutie: 1200 x 1200 dpi
• Max. Mediabreedte: 86 mm; Max. Media lengte: 551 mm
• Media-typen: zelfklevende labels of tags; goedgekeurde droge toner films
• Mediadetectie: verplaatsbare transmissie sensor voor gestanste labels en labels voor doorlopende gaten; Beweegbare reflecterende sensor voor labels en tags met zwarte streep; kan ook doorlopende en voorbedrukte labels en tags gebruiken
• Cutter: Ingebouwde rotatief cutter (snijlengte: 53 - 551 mm)
• Snij detectie: zwarte markering (omhoog / omlaag), middengat, zijgaten, inkeping, GAP, gedefinieerde lengte op continue rol
• Besturingssystemen: Windows® 7/10 +, Windows Server
• Label Design Software: inclusief NiceLabel Free 2019 DTM Edition. Upgrade voor het importeren van gegevens en het afdrukken van variabele gegevens mogelijk.

 

 

De nieuwe labelprinter van OKI uit de Pro-serie zet nieuwe normen in termen van creativiteit en flexibiliteit.

De 1040/1050 printers bieden de mogelijkheid van 4-kleurenafdrukken (Pro1040) en 5-kleuren afdrukken (Pro1050) op een breedte van 130 mm op verschillende materialen.

Breng een nieuwe kleurdimensie naar uw gedrukte etiket

Met behulp van digitale LED-technologie in combinatie met droge tonertechnologie zorgt een vijfde kleur of 'CMYK + 1' optie voor meer flexibiliteit in uw labelontwerp. Afdrukken op een transparant of gekleurd label media is nu eenvoudig door eerst een ondoorzichtig wit af te drukken als achtergrond onder de CMYK-afbeelding. Uw afgedrukte label straalt nu nog meer uit, zodat uw boodschap altijd duidelijk is!

Vrijblijvende demonstratie in onze showroom op afspraak!
Bel ons voor meer informatie en een demonstratie in onze showroom!

 

Realisatie Acadia