Etiketten in-line afdrukken en afwerken met de Afinia DLP-2100

De DLP-2100 kan etiketten afdrukken, stansen en afwerken met een snelheid tot 60 voet per minuut. Dit volledig uitgeruste werkpaard is geschikt voor lamineren, stansen, afval verwijderen, snijden en terugspoelen tot voltooide rollen die klaar zijn voor toepassing.

De DLP-2100 labelpers is perfect voor fabrikanten met een grote behoefte aan etiketten en de manier om de labelproductie in huis te halen waardoor de voorraad bedrukte etiketten kan verminderen, en hierdoor kosten te verlagen en flexibiliteit te creëren. De DLP-2100 is het meest geschikt voor situaties met herhaalde opdrachten en een verscheidenheid aan voorspelbare formaten.

Drukkerijen gebruiken de DLP-2100 ook om kleinere opdrachten van grotere, duurdere machines af te halen of om de mogelijkheid toe te voegen om labels in eigen huis te printen - wat snellere doorlooptijd, betere kwaliteitscontrole en meer winstgevendheid mogelijk maakt bij kleinere series voorbedrukte labels.

• Snelle en betaalbare flexibele stalen stansen 
• Zeer snelle afwerking (≤ 12 IPS)
• Inclusief Memjet-aangedreven L901
• Meest geschikt voor herhaalopdrachten, blanco etiketten

Afwerking met hoge capaciteit

De DLP-2100 is geschikt voor een enorme materiaal rol (440 mm buitendiameter), waardoor de voorraadkosten van converters drastisch kan worden verlaagd en de bediening aanzienlijk wordt vereenvoudigd door regelmatige rolwisselingen te vermijden.

De semi rotatieve magnetische cilinder maakt gebruik van gemakkelijk verwisselbare flexibele stalen stansen die relatief goedkoop zijn en snel kunnen worden gemaakt. Deze stansen, gecombineerd met servo-gestuurde motoren, zorgen voor een grote nauwkeurigheid bij hoge snelheden, zelfs met perforaties. Naast in-line printtoepassingen kan de DLP-2100 worden gebruikt om blanco etiketten te produceren.

Hoge output voor grote merken en printshops

Met de L901 Digital Label Printer inline kan de DLP-2100 meer dan 25.000 full-colour 3 × 4-inch labels per uur produceren. Voor grotere fabrikanten maakt het de DLP-2100 de ideale machine om de labelproductie zelf te doen. Drukkerijen kunnen hun kleinere labelruns ontlasten van de grotere machines, waardoor grootformaat persen vrijkomen en kosten en installatietijden worden gereduceerd. Het elimineren van de noodzaak om labels uit te besteden resulteert in snellere doorlooptijden, meer controle en flexibiliteit, en duizenden euro’s bespaard.

De geïntegreerde engine van de L901 maakt printkop onderhoud mogelijk met het web intact, waardoor ononderbroken productie mogelijk is. Bovendien levert het toonaangevende lage inktkosten via vijf (CMYKK) cartridges met hoge capaciteit.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Logi Label

Realisatie Acadia