Specials

Logi Label is het juiste adres voor al uw speciale etiketten en labels. Dankzij ons ruime kennis over de meest specifieke toepassingen, helpen we u altijd aan het juiste etiket of label.
Zo verwacht u bijvoorbeeld van promotionele etiketten dat ze bestaan uit meerdere lagen, zoals een krasvlak met een prijswinnende code. En wanneer etiketten worden blootgesteld aan chemicaliën, vocht of hitte dan verwacht u dat ze daar tegen bestand zijn. Werkt u in de gezondheidszorg? Dan heeft u bijvoorbeeld behoefte aan polsbandjes met patiëntgegevens. U kunt het zo gek niet verzinnen, of Logi Label heeft voor u het juiste materiaal in huis.

Promotionele etiketten

Promotionele etiketten dienen een bijzonder doel en verdienen daarom onze speciale aandacht. Uw productpromotie, prijsactie of productinformatie moet tenslotte helder gecommuniceerd worden.
De etiketten kunnen bestaan uit meerdere lagen, en voorzien zijn van een krasvlak. Bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde of prijswinnende code. Neem contact op voor advies over de mogelijkheden, materialen en verschillende toepassingen.

Extreme omstandigheden.

Chemicaliën, zeewater of zonlicht ... extreme omstandigheden vragen om een etiket van een specifiek materiaal. Logi Label kent als geen ander de eisen voor de meest uiteenlopende situaties. Reden voor diverse chemische bedrijven om te kiezen voor onze etiketten. Ook digitaal is steeds meer mogelijk met speciale inkten.
Een ander voorbeeld? We leveren voor de tuinbouw diverse steeklabels, hanglabels en kunststof etiketten die bestand zijn tegen buitenlucht, water en uv-licht. Uiteraard zijn deze ook door de eindgebruiker zelf in te printen via thermo transfer en full colour inkjet.

Specifieke omgevingen.

Ook voor uw specifieke omgeving kunnen we etiketten en labels produceren. Samen met u bekijken we de juiste materiaalcombinaties die precies voldoen aan uw richtlijnen.

Gezondheidszorg

Logi Label is thuis in de gezondheidszorg en levert wereldwijd uiteenlopende producten aan vele zorginstellingen en ziekenhuizen. Van labels voor een ziekenhuisbed tot polsbandjes om de patiëntgegevens te registreren. Naast deze materialen leveren we ook printers en bijbehorende tools om polsbandjes en patiëntkaarten te printen en te bewerken. Logi Label is Zebra supplies specialist en kan u alles vertellen over het gebruik van originele Zebra supplies in ziekenhuizen in combinatie met de Zebra printers.

Voorbeelden

Polsbandjes die met thermo transferprinters of met de HC100 cassette printer zijn voorzien van variabele gegevens. De bedrukking is veeg- en krasvast en bestand tegen chemicaliën. Dit garandeert de leesbaarheid gedurende het verblijf van de patiënt.
Kaartprinters om direct patiëntkaarten uit te draaien. U kunt alle gewenste klant gegevens, kleurenfoto’s en barcodes printen.
Etiketten voor speciale omstandigheden. Denk aan etiketten voor de autoclaaf of voor sterilisatieprocessen, waarbij het etiket bloot staat aan vocht en extreem koude temperaturen.

Realisatie Acadia