Godex International

GODEX International is opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Taipei, Taiwan. Het is een engineeringbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van producten voor het afdrukken van barcodes die toonaangevend zijn in de categorie betaalbare printers zonder verlies van kwaliteit. GODEX heeft kantoren in de VS, Europa en China en haar producten worden wereldwijd gedistribueerd.

GODEX heeft zijn succes gecreëerd en een trouwe aanhang van duizenden klanten door het aanbieden van zeer betaalbare producten die buitengewoon goed van kwaliteit zijn en worden ondersteund door een uitgebreid reseller / partnernetwerk die allemaal 100% zijn toegewijd aan klanttevredenheid op lange termijn.

Het produceren van hoogwaardige producten en diensten is een van de allerhoogste zakelijke prioriteiten bij GODEX. Als een hardwaretechnologiebedrijf realiseren we ons dat om GODEX onze klanten volledige tevredenheid te kunnen bieden, we hen perfecte producten moeten bieden, ondersteund door een uitzonderlijke en zorgzame klantenservice.

Met ons ISO 9001: 2015 en ISO 14001: 2015 gecertificeerde Total Quality Management-proces als onze hoeksteen, heeft GODEX bewezen zeer effectief te zijn in het creëren en implementeren van hoge kwaliteitsniveaus in al onze zakelijke praktijken.
100% klanttevredenheid en voortdurende verbetering zijn onze benchmarks.

Godex Medische toepassingen.

Nieuw bij Godex is de nieuwe GTL-100.

De GTL-100 is een geautomatiseerd etiketteersysteem voor medische buisjes. De buisjes kunnen gelabeld worden met barcodes in 1D/2D met bijvoorbeeld de patiëntnaam en andere informatie die van vitaal belang is voor het testen en voor klinische behandelingen.

De GTL-100 is ontworpen om te presteren op medisch niveau. Zoals in een onderzoekscentrum, bloedafnamecentrum of op een verplegingsafdeling. Het zorgt er voor dat menselijke fouten verminderen en het minder tijd in beslag neemt om buisjes te etiketteren.

Bel of mail ons voor een afspraak en een demonstratie.

Duizenden tevreden klanten wereldwijd zijn ons getuigenis.

Bel ons voor meer informatie of een demonstratie van de Godex printers. 

Realisatie Acadia