Half automatische etiketteermachines

Primera AP series

De AP360 en AP362 zijn halfautomatische etiketteer machines voor cilindrische producten. Primera’s AP Series etiketteer machines zijn de perfecte oplossing voor ronde en taps toelopende producten zoals flessen, blikjes, kruiken en tubes.
Met een AP-series etiketteermachine kan men etiketten aanbrengen met een snelheid oplopend tot 1200 producten per uur (afhankelijk van de gebruiker).
De etiketten worden perfect aangebracht zonder kreukels en geven uw product een zeer professionele uitstraling.
De AP-Series etiketteermachines zijn een ideale toevoeging bij uw kleuren etiketten printers. De etiketteermachines kunnen ook gebruikt worden voor al uw andere etiketten welke u op ronde producten wenst aan te brengen.

De AP machines zijn te vinden in onze webshop.

 

De AP550e is een semi - automatische label applicator voor vlakke en iets gebogen producten, hiermee is het snel en eenvoudig om precies de labels aan te brengen op een breed scala van platte oppervlakken zoals rechthoekige flessen, dozen, rechthoekige verpakkingen, zakken, deksels, blikken en nog veel meer. Etiketten worden recht en zonder rimpels of plooien op precies de gewenste plaats aangebracht . Het aantal producten dat kan worden voorzien van een etiket per uur versus handmatig aanbrengen van etiketten zal aanzienlijk worden verhoogt .
De bediening is eenvoudig: plaats de container in het mechanisme en trek de arm naar de verpakking en het etiket wordt automatisch aangebracht. Variabel instelbare afstand, geheugen voor maximaal negen producten en een teller met ingebouwde LED-display zijn allemaal inbegrepen .

De AP machines zijn te vinden in onze webshop.

Dispensa Matic

Logi Label is verdeler geworden van de etiketteermachines van Dispensa Matic in Nederland.

In het leveringsprogramma van Dispensa Matic zijn diverse halfautomaten te vinden evenals hand dispensers om de etiketten makkelijk van de rol te krijgen in productie omgevingen. En nu ook Hand Held Label applicators in verschillende breedtes.
Platte producten, ronde producten, groot, klein, vast, flexibel, overal is een oplossing voor.

In de webshop vind u alle info en mogelijkheden die de Dispensa machines hebben te bieden. Hier vind u ook de hand dispensers in verschillende formaten.

Realisatie Acadia