Etiketteermachines

Logi Label AP series

U bevindt zich hier: HomeNieuwsEtiketteer machine › Logi Label AP series

Logi Label AP seriesLogi Label introduceert de AP360 en AP362 halfautomatische etiketteer machines voor cilindrische producten van Primera.

Primera’s AP Series etiketteer machines zijn de perfecte oplossing voor ronde en taps toelopende producten zoals flessen, blikjes, kruiken en tubes.
Met een AP-series etiketteermachine kunt etiketten aanbrengen met een snelheid oplopend tot 1200 producten per uur. De etiketten worden perfect aangebracht zonder kreukels en geven uw product een zeer professionele uitstraling.
De AP-Series etiketteermachines zijn een ideale toevoeging bij uw LX en CX printers. De etiketteermachines kunnen ook gebruikt worden voor al uw andere etiketten welke u op ronde producten wenst aan te brengen.

Voor meer info bel +31 78 6816120 of mail naar Marco@logilabel.com

Downloads

 

AP550e, Flat Surface Label Applicator

De AP550e is een semi - automatische label applicator, hiermee is het snel en eenvoudig om precies de labels aan te brengen op een breed scala van platte oppervlakken zoals rechthoekige flessen, dozen, rechthoekige verpakkingen, zakken, deksels, blikken en nog veel meer. Etiketten worden recht en zonder rimpels of plooien op precies de gewenste plaats aangebracht . Het aantal producten dat kan worden voorzien van een etiket per uur versus handmatig aanbrengen van etiketten zal aanzienlijk worden verhoogt .

De bediening is eenvoudig : plaats de container in het mechanisme en trek de arm naar de verpakking en het etiket wordt automatisch aangebracht. Variabel instelbare afstand, geheugen voor maximaal negen proiducten en een teller met ingebouwde LED-display zijn allemaal inbegrepen . 

Downloads

 

Godex AG2000

De AG 2000 label applicator is ontwikkeld om zelfklevende etiketten automatisch aan te brengen op  producten met platte oppervlakken en van identieke vorm die via een transportband onder de machine door worden gebracht.

De AG2000 kan labels aanbrengen op de bovenkant van het product.

In combinatie met onze EZ-2000 printer vormt de AG 2000 een zeer kostenefficiënte etiketteer oplossing voor iedereen die zijn etikettering wil optimaliseren. De AG2000 biedt een hoge flexibiliteit, extreme duurzaamheid en gebruiksgemak tegen lage kosten.

De applicator bestaat uit een controle-eenheid en drie mechanische onderdelen: een beugel die de printer ondersteunt en de keer rollen ondersteunt, een in hoogte verstelbare applicator arm welke gemakkelijk aan te passen is aan verschillende product formaten en een ventilator unit. Net zoals de keer rollen kan de ventilator unit worden aangepast aan elke specifieke labelgrootte.

De belangrijkste functie is evenwel het mogelijk maken de snelheidsverschillen tussen de printer en de transporteur te overbruggen.

Met het doel om een kant-en-klare oplossing te bieden, biedt Godex ook de andere elementen aan die u nodig hebt om uw systeem te voltooien. Vraag ons erna.

Godex AG3000T

In ons AG3000T print & apply systeem combineren wij de ZX1000i printer met een high-end lucht aangedreven applicator voor het afdrukken en aanbrengen van labels. Net als onze andere oplossingen is de AG3000T kosten efficiënt en zorgt hij voor een groot gebruiksgemak. De systemen zijn eenvoudig te installeren en stellen u in staat om unieke informatie te plaatsen op elk afzonderlijk product op de productie- of verpakkingslijn. Ze zijn voorzien van standaard applicator eenheden van 60 x 60 mm of 100 x 100 mm en kan elke label grootte van 20 x 20 mm tot en met 100 x 200 mm aan.

 Hoewel gewoonlijk gebruikt op niet-bewegende producten op lopende transportsystemen, kunnen zijn in gerobotiseerde processen of handmatige workflows label zullen zij ook het etiket nauwkeurig aanbrengen op producten bij het gebruik van de juiste etiketteer unit. De AG3000T heeft een effectieve slag van 170 mm (totale slag 300 mm) en de AG3000T-LS van 370mm (totale slag 500mm). Verschillende opties zijn beschikbaar om de AG3000T / AG3000-LS af te stemmen aan uw specifieke behoeften.


Dispensa Matic

Logi Label is verdeler geworden van de etiketteermachines van Dispensa Matic in Nederland.

In het leveringsprogramma van Dispensa Matic zijn diverse halfautomaten te vinden evenals hand dispensers om de etiketten makkelijk van de rol te krijgen in productie omgevingen. En nu ook Hand Held Label applicators in verschillende breedtes.

Platte producten, ronde producten, groot, klein, vast, flexibel, overal is een oplossing voor.

Kijk ook in onze webshop voor de prijzen en productomschrijvingen.  http://www.logilabel.nl/webshop