PRIMERA LX500E

Inkjet colour only, deze printer is zeer geschikt om snel en simpel full colour etiketten te drukken en door zijn kleine footprint ook uitermate geschikt om op uw bureau te plaatsen.

Als optie kan de printer worden voorzien van een interne cutter om uw etiketten of tickets los te knippen indien gewenst. 

LX500e kenmerken:

 • Optionele ingebouwde labelsnijder
 • Klein, compact formaat
 • Drukt af tot 10,16 cm (4 ") breed
 • Afdrukken in 4800 dpi in kleur

Wat zit er in de doos:

LX500e-kleurenetiket printers bevatten een 3-kleuren inktcartridge,
NiceLabel Primera Edition / BarTender UltraLite-ontwerpsoftware,
Printerdrivers voor Windows® 7/10 + en Mac® OS X 10.9 of hoger,
Starterrol van 4 ”x 3” High- Glanzende inkjet etiketten,
USB 2.0-kabel en instructies. Vereist een beschikbare USB 2.0-poort.

Op uw labels kunt u kleurenfoto's, illustraties, afbeeldingen, tekst en streepjescodes afdrukken. Druk ze af wanneer en waar u ze nodig hebt - in hoeveelheden die u echt zult gebruiken! Het beste van alles is dat, afhankelijk van de aantallen die u afdrukt, de prijs per etiket aanzienlijk lager zal zijn dan etiketten die in flexo of offset zijn afgedrukt door een drukkerij.

 

 

Primera LX610e Pro Full colour etiketten printer

Om zelf uw etiketten te printen en gelijk op elk gewenst formaat te snijden!

Elke vorm is mogelijk! Print en snij elk gewenst formaat in elke vorm die u wenst. Allemaal in 1 opdracht.
Automatische ingebouwde snij unit

De LX610e Pro print en precisie snij unit zijn geïntegreerd in 1 machine om in 1 eenvoudige en tijdbesparende opdracht uw etiketten te printen en te snijden.

Importeer uw ontwerp en selecteer een standaard snijformaat. U kunt kiezen uit diverse standaard formaten en vormen zoals cirkels, vierkante en rechthoeken in elk formaat of een speciale contour welke automatisch en precies uw ontwerp uitsnijd. U hoeft nooit meer een speciale stans te bestellen!

 • Technische specificaties:
 • Print methode        Thermal inkjet
 • Print resolutie        1200 x 1200 dpi native: up to 1200 x 4800 dpi
 • Print snelheid         Voor gestanst material tot 46 mm per seconde
                                  Digitale gesneden etiketten hangt af van de vorm
 • Max. print breedte 104 mm indien u met de LX610e Pro gaat snijden
                                 127 mm indien u gestanste etiketten gaat printen
 • Max. print lengte 305 mm
 • Media Voorgestanst materiaal- -Continue materiaal - Transparant gestanst met black mark
 • Power vereisten 240 V, 50/60 Hz, 60 watt
 • Certificering UL, UL-C, CE, FCC Class A

 
 
 

Primera LX910e kleuren etiketten printer

Print zelf uw Full Colour labels snel en On-Demand! De LX910e is Primera’s nieuwste, snelste en meest economische kleuren etiketten printer.

De meest geavanceerde, meest professionele kleuren etikettenprinter ooit van Primera! De LX910e is de snelste en beste kleuren labelprinter die ooit door Primera is ontwikkeld.

De printer maakt gebruik van een volledig nieuwe thermische inkjetprintkop met zeer hoge capaciteit die vanaf het begin is ontworpen om ongeëvenaard te zijn in zijn prestaties. Met de LX910e krijgt u snel en gemakkelijk alle labels die u nodig hebt met een professionele printkwaliteit op elk label, zonder horizontale strepen of strepen langs de lengte van de uitvoer.

Met de Primera LX910e zijn uw mogelijkheden eindeloos.

Print slechts één of duizenden labels tegelijk met identieke of unieke gegevens op elk label.

Druk af met dye based inkten - of pigmentinkt, allemaal in dezelfde printer, door simpelweg een inktpatroon te vervangen. Dye based inkt heeft schitterende, levendige kleuren voor het maken van opvallende artikel labels voor uw producten. Pigment inkt is zeer duurzaam voor meerdere industriële toepassingen. Kies de inkt die het beste bij de taak past zonder dat u twee afzonderlijke printers hoeft te kopen!

Primera is een van 's werelds bekendste en best verkopende fabrikanten van kleuren etiketten printers voor desktops. Met de LX910e is een nieuwe benchmark in prijs en prestaties ingesteld.

De kenmerken van de Primera LX910e

 • Snelle printsnelheden - met printsnelheden tot 114 mm (4.5 ") per seconde worden uw labels snel en efficiënt geproduceerd.
 • Beste afdrukkwaliteit - De afdrukkwaliteit op de LX910e is de beste die we ooit hebben aangeboden, en waarschijnlijk het beste dat u ooit zult vinden. Durf te vergelijken! Ontvang identieke voorbeelden van elke printer die u overweegt. Het verkopen van uw producten is veel eenvoudiger wanneer u de meest professioneel ogende labels heeft!
 • Dubbel inktsysteem - Druk af met inkt op Dye based voor de meest kleurrijke en levendig uitziende labels. Vervang de all-in-one inktcartridge in 2-3 seconden en druk af met pigmentinkt voor de duurzaamste inkjet labels.
 • Enkele inktpatroon - De geheel nieuwe, zeer geavanceerde inkttechnologie die door LX910e wordt gebruikt, is uniek in het bedrijf. Het vereist slechts één enkele cartridge om ongelooflijke resultaten van de allerbeste kwaliteit te produceren. Het geheim zit in de mondstukken. Inktdruppels worden zo nauwkeurig afgevuurd dat er absoluut geen aparte zwarte inktcartridge nodig is. Het resulterende "proces" zwart is uitzonderlijk. Het kost ook niet meer om te gebruiken dan het omgaan met een extra zwarte inktcartridge. Met de LX910e hebt u slechts één inkt-SKU bij de hand - zonder compromissen te hoeven sluiten.
 • Stabiele metalen behuizing - De LX910e wordt geleverd met een metalen behuizing met poedercoating die al vele jaren is gecertificeerd in gebieden met hogere veiligheidsvoorschriften. Vooral geschikt voor gebruik in mechanische en installatietechniek, of wanneer elektromagnetische afscherming (EMC) vereist is.

De Primera LX910e is zeer geschikt voor het maken van etiketten voor:

 • Banketbakkerijen - Kaarsen - Chocolade - Schoonmaak middelen - Chemische producten - Koffie en Thee - Cosmetica - Desserts - Cadeaus - Delicatessen - Honing - Jams - Vruchtensappen - Wijn - Olijfolie e.d. - Personal care producten - Dierenvoeders - Sauzen en salades - School stickers - Zeep en shampoos - Kruiden - Vitamines en supplementen

 

 

Primera LX3000e

De LX3000e biedt u de volgende voordelen:


• Hoge afdruksnelheden - Met afdruksnelheden tot 114 mm (4,5") per seconde worden uw etiketten snel en efficiënt geproduceerd.
• Beste afdrukkwaliteit - 4800 dpi full-color afdrukken, 16,7 miljoen kleuren.
• Dubbel inktsysteem - Print met dye-inkt voor de meest kleurrijke en levendig ogende labels. En afdrukken met pigmentinkt voor de meest duurzame inkjetlabels.
• Individuele inkttanks - De volledig nieuwe, zeer geavanceerde inkttechnologie die door de LX3000e wordt gebruikt, is uniek in de sector. Het heeft een herbruikbare printkop die wordt gevoed door buizen van 3 afzonderlijke grote (3 x 60 ml) CMY-inkttanks.
• Stevige metalen behuizing - De LX3000e wordt geleverd met een gepoedercoate metalen behuizing die al vele jaren is gecertificeerd in gebieden met hogere veiligheidsvoorschriften. Bijzonder geschikt voor gebruik in de machine- en installatiebouw, of wanneer elektromagnetische afscherming (EMC) vereist is.
• Mes - Uitgerust met ingebouwde automatische labelsnijder (pizzawiel).
• Aansluiting - Bekabeld ethernet voor netwerkaansluiting.

Leverbaar na de EMPACK 2021 in Den Bosch (8-9 september)

Realisatie Acadia