Epson Colorworks printers zijn al geruime tijd toonaangevend

Epson vind zijn oorsprong in een bedrijf dat al sinds 1942 bestaat, uiteraard waren zij toen nog niet actief in de printerindustrie. De opkomst van Epson als printerfabrikant. Dat begon pas in de late jaren 60, toen het de eerste mini-printer ter wereld introduceerde. Het officiële merk Epson werd in 1975 opgericht. Sinds de late jaren 70 heeft Epson voortdurend geïnnoveerd op het gebied van printoplossingen, met een recente nadruk op milieuvriendelijke productiepraktijken.

Epson Colorworks C4000e(mk) en de CW-C4000e(bk)

Ontdek de kracht van de Epson Colorworks C4000: dé desktopprinter voor kleurenetiketten die voldoet aan al uw behoeften. Met de C4000 geniet u van een ongeëvenaarde printkwaliteit in vier kleuren, ongeacht het formaat van het etiket of het materiaal. Deze labelprinter levert standaard hoogwaardige resultaten met hoge resolutie, waardoor uw labels indrukwekkend en opvallend zijn, precies zoals u dat wilt.
De C4000 is een compacte en gebruiksvriendelijke printer. Het grote LCD-display van 2,7 inch zorgt voor eenvoudige bediening, terwijl het eenvoudig verwisselen van mediarollen en de automatische papiersnijder het proces nog efficiënter maken.

Naadloze integratie en connectiviteit zijn gegarandeerd met de C4000-serie

Dankzij de beschikbare stuurprogramma's voor ESC Label, Linux en Mac, en de nieuwe SDK's voor iOS en Android, kunt u ook moeiteloos afdrukken vanaf tablets. Voeg een optionele Wi-Fi-dongle toe voor onbeperkte afdrukmogelijkheden, waar u ook bent. De C4000 is ook geschikt voor ZPLII.

Heeft u behoefte aan matte of glanzende labels?

Personaliseer uw labels met glanzende of matzwarte inkt, afgestemd op uw specifieke mediavereisten. Met de duurzame pigmentinktcartridges produceert u snel drogende, zeer gedetailleerde, waterbestendige etiketten die niet vlekken en niet vervagen. Vervolgens zorgt dat weer voor langdurige indrukwekkende resultaten.

De Epson Colorworks C4000 maakt gebruik van duurzame inkten

Kies voor de Epson Colorworks C4000 en ontdek de perfecte oplossing voor al uw kleurenlabel toepassingen. Het verschil tussen de Epson CW-C4000e (mk) en de CW-C4000e (bk) ligt in de kleuren van de inkten die worden gebruikt:

  • CW-C4000e (mk): Dit model maakt gebruik van matzwarte inkt. Matzwarte inkt wordt vaak gebruikt voor het afdrukken van teksten en afbeeldingen waarbij een diepe, rijke zwarte kleur gewenst is. Het resultaat is een scherpe, contrastrijke afdruk.
  • CW-C4000e (bk): Dit model maakt gebruik van glanzende zwarte inkt. Glanzende zwarte inkt wordt vaak gebruikt voor het afdrukken van afbeeldingen en grafische elementen waarbij een hoogglansafwerking gewenst is. Dit kan resulteren in levendige en aantrekkelijke afdrukken.

In essentie verschillen deze modellen alleen in de soort zwarte inkt die ze gebruiken, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en voorkeuren.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief van Logi Label

Realisatie Acadia