NIEUW!

Afinia L701

Betaalbaar zonder compromis aan kwaliteit!

 Met de L701-kleurenlabelprinter, onze goedkoopste initiële kostenoplossing met Memjet-technologie, kunt u kleuren labels afdrukken in zer hoge kwaliteit. De L701 is ideaal voor installaties met meerdere printers of toepassingen waar hoge prestaties, een lage initiële investering en een kleine footprint allemaal vereist zijn.

Hoge kwaliteit en resolutie

Krijg alle voordelen van Memjet in een compacte printer. Dankzij de stationaire "waterval" printkoptechnologie van Memjet kan het papier snel door de printer bewegen met behoud van een uitstekende afdrukresolutie. Printen tot 1600 x 1600 dpi voor levendige, opvallende labels. Door CMYKK te gebruiken, biedt de L701 uitzonderlijke kleuren en rijke zwarttinten, waardoor u kunt afdrukken met een uitstekend contrast.

Lage labelkosten

De Afinia Label L701 bevat vijf grote inktcartridges van 150 ml om middellange tot lange runs te ondersteunen en tegelijkertijd de kosten per label te verlagen. U kunt ons uw artwork in pdf toesturen om te zien hoeveel u kunt besparen en zien hoe de L701 een hoog rendement op uw investering geeft.

Label Printer Overzicht

De intuïtieve L701-kleurenlabelprinter is een geweldige optie voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun eigen kleurenetiketten in huis willen afdrukken. De door Memjet aangedreven stationaire printkop biedt snelheid, industriële betrouwbaarheid en een verbluffende beeldkwaliteit.

Vijf grote (150ml CYMKK) inktcartridges bieden lage etiketkosten en een hoog rendement op de investering, waardoor de L701 ideaal is voor kleine- tot middel grote badges, afdrukken voor toepassingen in de detailhandel, productie bedrijven en productidentificatie.

Belangrijkste kenmerken

• Printsnelheid van maximaal 12 m / min (8 IPS)

• Compacte vorm

• Betaalbaar zonder concessies te doen aan de kwaliteit

• Werkt met zowel etiket rollen als met fanfold media (zig zag gevouwen)

• Professionele uitvoer - scherpe afbeeldingen en tekst

Video L701

 

 

 

Afinia L901

Afinia Label, een fabrikant en distributeur van industriële apparatuur voor het afdrukken en afwerken van kleurenetiketten, heeft de L901 digitale kleuren etiketten printer uitgebracht, aangedreven door de Sirius-printengine van Memjet.

De L901 is de nieuwste printer die deel uitmaakt van Afinia Label's portfolio van oplossingen voor het printen en afwerken van etiketten. De L901 biedt bedrijven de mogelijkheid om een digitale kleuren etikettenprinter in lijn te laten werken met een afwerkings- of applicatiesysteem zonder complicaties met betrekking tot onderhoud van de printkop in het midden van de taak.

Deze industriële digitale etikettenprinter kan full-colour prints produceren met snelheden tot 12 inch per seconde bij maximaal 1600x1600 DPI via de Sirius-printengine van Memjet. Vijf krachtige 250 ml inktcartridges (CYMKK) bieden lage inktkosten per label.

'Dankzij het vernieuwde printkop onderhouds- en reinigingsstation van de Afinia Label L901 kan deze printer worden gebruikt in lijn met afwerkingsapparatuur, label applicators, etiketdispensers en apparaten voor het afwikkelen / terugspoelen', aldus Mike Atkins, nationale salesmanager voor Afinia Label. 'Dit nieuwe ontwerp elimineert de noodzaak om het web af te snijden om de printkop te reinigen of af te dekken, waardoor het ideaal is voor integratie in de fabriek met andere machines. De L901 biedt gebruikers de mogelijkheid om labels in kleur af te drukken en aan te brengen, met variabele gegevens, op aanvraag. Dit, in combinatie met volledige kleuren, een resolutie van fotokwaliteit, hoge afdruksnelheid en lage gebruikskosten, maakt van de L901 de perfecte kleuren etikettenprinter voor toepassingen voor middelgrote tot grote volumes. '

Brochure L901

Video L901

 

Nieuw! Afinia L501

De Afinia L501 is de eerste kleuren etiketten printer met Duo Ink-technologie, die is ontworpen voor printen met zowel pigment als kleurstof inkten. Deze dual-ink-functie zorgt voor een snelle overgang van levendige en kleurrijke op basis van kleurstoffen prime labels, tot uiterst duurzame op pigment gebaseerde label toepassingen zoals in de chemie en zware industrie met een eenvoudige printkopruil. Geniet van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstof (Dye Based) inkten in dezelfde printer. De uitwisselbaarheid van de print koppen van de L501 biedt een veelzijdigheidsniveau dat geen enkele andere printer in zijn klasse kan bieden.

Brochure Afinia L501

Video L501

Afinia L301 

Het instapmodel De Afinia L301 is gebouwd met HP thermal inkjet technologie, voorzien van 2 cartridges, black only pigment en een 3 kleuren cartridge YMC dye based, A4 breed en geschikt voor verschillende inkjet geschikte materialen.  Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing en zeer eenvoudig te instaleren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

 

 

Brochure Afinia L301

Demo film Afinia L301

 

Afinia L801

Met de Afinia L801 is het mogelijk met snelheden tot 18 meter per minuut uw full colour etiketten te printen in een resolutie van 1600 dpi op een printbreedte van 216 mm. Dit tegen een kostprijs van tienden van eurocenten per etiket aan inkt verbruik. 

De Afinia L801 wordt geleverd compleet met een geïntegreerde cutter, unwinder, grote inkt cartridges (250 ml.) en een stofkap voor een perfecte print! Uiteraard is optioneel een bijpassende rewinder mogelijk! 

 

Brochure Afinia L801

Demo film Afinia L801