Thermal Transfer

Primera FX400e

Primera FX400e

De printer om uw gouden en zilveren accenten op uw voorbedrukte etiketten aan te brengen of om uw print met een transparante folie te beschermen. De FX400e werkt 100% digitaal, dus u kunt alles printen wat u wenst. Lijnen boxen, grafische bestanden en eventueel ook eenvoudig zelf uw etiketten beveiligen met een transparante folie. Tevens kunt u uw etiketten met de transparante folie resistent maken tegen water, chemische invloeden, UV en andere weersomstandigheden.

Makkelijk, snel en relatief goedkoop (geen stempelkosten) uw hoogwaardige etiketten afwerken en accentueren met een glanzende folie.

Downloads

CAB XC4 en XC6

Primera XC6

De CAB XC4 en XC6 zijn unieke 2 kleuren labelprinter speciaal ontwikkeld voor de chemische sector voor het bedrukken van chemie etiketten volgens de nieuwe richtlijnen GHS/CLP wetgeving.

Wat maakt deze CAB XC serie printers zo uniek? Als enige op de markt zijn deze printers zeer compact en met 2 kleuren geïntegreerd door middel van achter elkaar geplaatste thermotransfer printmodules. De tweede printmodule is met een foliebesparing uitgerust, waardoor de folie alleen gebruikt wordt indien nodig. Door de juiste combinatie van etiket en transferfolie, heeft het etiket een perfecte, krasvaste en zeewater bestendige afdruk.

Downloads