Cardprinters

Cardprinters

Of het nu gaat om pasjes, creditcards of klantenkaarten, plastic cards zijn onmisbaar in het zakelijke en consumentenleven. Het succes is eenvoudig te verklaren: de afmetingen zijn universeel en de cards zijn duurzaam. De ideale keuze voor talloze toepassingen.

Met een digitale cardprinter print u uw eigen plastic cards, geheel volgens uw wens en direct wanneer u ze nodig hebt. In combinatie met een pc en een camera of scanner hebt u een compleet geïntegreerd systeem in huis waarmee u uw card in enkele seconden print. Bovendien is het zeer eenvoudig om de cards direct te personaliseren.

Dankzij de mogelijkheid om extra informatiedragers in uw cardprinter op te nemen, zoals magnetische strips en smartchips, reiken de mogelijkheden van digitaal geprinte cards zover als u wenst. Tevens kunt u uw card voorzien van artwork, tekst, streepjescodes en logo’s.

Bij Logi Label voeren wij de cardprinters Van Zebra en Fargo HID

Zebra

Zebra cardprinter oplossingen bieden bedrijven een betere beveiliging, hogere kwaliteit, lagere kosten en een betere klantenservice. U kunt kiezen uit een breed scala van full colour of zwart-wit card printers. Opties variëren van Ethernet-connectiviteit, smart card en magneetstrip codering, tot lamineren voor hogere veiligheid en langere duurzaamheid. Er is altijd wel een Zebra cardprinter welke aan al uw zakelijke behoeften voldoet; van betaalkaarten tot rijbewijzen, van ledenkaarten tot medewerkers identificatie badges, van cadeaubonnen tot skipassen en nog veel meer.

Zebra Cardprinters

Veelzijdigheid en eenvoud

Fargo

De nieuwe geavanceerde generatie van HID Global FARGO ® DTC printers is veelzijdig, betrouwbaar en flexibel en zorgt voor kleur en card personalisatie met uit te breiden veiligheid opties. De nieuwe DTC printers beschikken over een intuïtieve gebruikerservaring, strak en aanpasbaar design en innovatieve tools om elke organisatie efficiënt te laten migreren naar een hoger niveau van beveiliging.

Fargo Cardprinters