G-Series GK Desktop Printers

Deze desktop labelprinters zijn de perfecte investering voor bedrijven die hun labelprint processen willen automatiseren. Gemakkelijk te gebruiken, compact ontwerp voor een verscheidenheid aan toepassingen.


 

G-Series GX Desktop Printers

Print uw labelbehoeften met deze veelzijdige en compacte desktop labelprinters. Ruimtebesparend, feature-rijk en gebruiksvriendelijk, deze thermische label printers zijn een slimme keuze.


 

ZD500 Desktop Printer

Biedt u een hoge resolutie afdrukkwaliteit en vele aansluitmogelijkheden, de ZD500 is compact en boordevol functies voor topprestaties. Met deze Link-OS compatibele printer is het gemakkelijk te integreren, beheren en te onderhouden vanaf elke locatie

Downloads

Brochure ZD500
 

 

 

HC100 Wristband Printer

De enige polsbandjes printer in de markt die het gemakkelijk maakt om media te laden via cartridges.

Downloads

Brochure HC100
 

ZT200 Series Industrial Printers

De ZT200 Series is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, hij biedt betrouwbare afdrukken, voor een breed scala van toepassingen. Of u nu voor de eerste keer barcodes wilt gaan drukken of u huidige printers wil vervangen, de ZT200-serie biedt de juiste keuze voor de meeste etikettering toepassingen.

 

 

ZT400 Series Industrial Printers

De ZT400 Series is ontworpen voor duurzaam en betrouwbaar printen in veeleisende omgevingen. Voorzien van geavanceerde functies, RFID mogelijkheden en Zebra's Link-OS omgeving is de ZT400 ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

 

105SLPlus Industrial Printers

Ideaal voor economisch, high-performance printen, de volledig metalen 105SL Plus printers zorgen voor betrouwbaar en duurzaam printen in veeleisende omgevingen. Met meerdere aansluitmogelijkheden is de 105SL Plus eenvoudig in bestaande omgevingen te implementeren.

 

 

Xi Series Industrial Printers

Verhoog de productiviteit in de meest veeleisende omgevingen met Zebra's meest robuuste lijn van label en tag printers. Reken op hoge printsnelheden in een uitstekende printkwaliteit.