B-EV4

Voor snelle, flexibele etikettering en ticketing rechtstreeks vanuit uw applicatie, is de betrouwbare B-EV4 reeks van Toshiba de perfecte oplossing. U kan heel gemakkelijk en snel professionele etiketten maken met een simpele druk op een knop dankzij de markt leidende eigenschappen, het uitzonderlijk ontwerp en de betrouwbaarheid van deze printers.

Downloads

Brochure B-EV4

B-SA4 TP

De Toshiba B-SA4 barcodeprinter heeft de compacte basis en het gebruiksgemak van een desktop printer aangevuld met de mogelijkheden en de stevigheid van een industriële printer. Kunststof behuizing voor kantooromgevingen.

Downloads

Brochure B-SA4TP

B-SA4 TM

De Toshiba B-SA4 barcodeprinter heeft de compacte basis en het gebruiksgemak van een desktop printer aangevuld met de mogelijkheden en de stevigheid van een industriële printer. Metalen behuizing voor veeleisende industriële omgevingen.

Downloads

Brochure
 

 

B-EX4T1

De B-EX4 series industriële printers voor een breed scala aan toepassingen met een aantrekkelijke en concurrerende prijs. We hebben 60 jaar van onze Auto-ID kennis, onderzoek van onze uitgebreide R & D afdeling en de “kritische stem” van de klant gecombineerd met de uitzonderlijke kwaliteiten van onze industriële printers bij het ontwerpen en vervaardigen van deze nieuwe B-EX4 series met verbeterde prestaties, onderhoudsgemak en echt groene geloofsbrieven.

Downloads

Brochure

B-EX4T2

B-EX4T2 printoplossingen bieden hoge kwaliteit en voordelige industriële producten die lage gebruikskosten en lage totaal kosten van eigendom leveren. Bevrijdt uw bedrijf van de beperkingen van gesloten systemen, gebruik vanaf nu gewoon Toshiba B-EX4T2 industriële oplossingen met plug and play.

Downloads

Brochure

 

B-SX6

Voor etiketten tot 170 mm breed, met RFID functionaliteit en een maximum aan netwerkmogelijkheden.

Downloads

Brochure

 

B-SX8        

Voor etiketten tot 213 mm breed, met RFID functionaliteit en een maximum aan netwerkmogelijkheden.

 

Downloads

Brochure