Primera LX-serie 

Alle onderstaande printers kunt u in onze showroom zien werken!

Primera LX910e

De meest geavanceerde, meest professionele kleuren etikettenprinter ooit van Primera!

De LX910e is de snelste en beste kleuren labelprinter die ooit door Primera is ontwikkeld.

De printer maakt gebruik van een volledig nieuwe thermische inkjetprintkop met zeer hoge capaciteit die vanaf het begin is ontworpen om ongeëvenaard te zijn in zijn prestaties. Met de LX910e krijgt u snel en gemakkelijk alle labels die u nodig hebt met een professionele printkwaliteit op elk label, zonder horizontale strepen of strepen langs de lengte van de uitvoer.

Meer informatie!

Hier vind u de prijs vergelijking van het inkt gebruik tussen een LX910e en een LX2000e.

 

Primera LX2000e

Inkjet printer met een snelheid van 152 mm per seconde. Grote inkcartridges met pigment inkt voor UV / solvent bestendige en waterbestendige afdrukken. Ingebouwd snijmes. Ingebouwde ethernet en wifi connectiviteit. 

 

 

  

 

 

 

 

Meer informatie

 

Primera LX1000e

De nieuwe Primera LX1000e met geheel nieuwe inkjet technologie en gescheiden cartridges met pigment inkten zal uw etiketten waterbestendig kunnen printen. Verschil met LX2000e is dat deze geen ethernet connectie heeft en iets langzamer print.     

Deze printer is perfect geschikt voor het gebruik bij private labelling in alle markten. Zie de link!  Ook voor de specificaties.

Verkrijgbaar medio 2017                                                                                                                            

.

Meer informatie 

 

Primera LX500e

Primera LX500e – Inkjet colour only, deze printer is zeer geschikt om snel en simpel full colour etiketten te drukken en door zijn kleine footprint ook uitermate geschikt om op uw bureau te plaatsen. Standaard geleverd met een interne cutter om uw etiketten of tickets los te knippen.

Meer informatie