Laser

Primera CX1000e

Primera CX1000e

De CX1000e maakt het mogelijk om snel en eenvoudig uw eigen full colour labels in huis te produceren, dusdanig dat u zich afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen werken. Het is niet langer nodig om grote hoeveelheden voorbedrukte etiketten te bestellen. Met de CX1000e zijn er geen lead times en geen set-up kosten. Importeer je label bestanden in de meegeleverde PTPrint -software, geef in hoeveel etiketten je nodig hebt en druk op “GO”. Zo eenvoudig is het.

Het afdrukken van uw eigen labels bespaart tijd, geld en u heeft niet meer te maken met lange levertijden. Veranderingen in het ontwerp van uw etiket kunnen direct worden gemaakt zodat u geen foutieve etiketten hoeft weg te gooien. U print alleen de labels die u op dat moment nodig hebt. Kosten per label zijn bijna altijd beduidend lager dan van externe leveranciers. De CX1000e werkt met voor gestanste etiketten, ook op het door u gewenste formaat en met uw eigen stansvorm. We hebben de backing laten zitten. Deze moet aan het eind van de job eventueel worden verwijderd indien u de etiketten hierna verder gaat verwerken op een etiketteermachine.

De CX1000 heeft een ongelooflijke printkwaliteit van 2400 dpi. In vergelijking met 1200 dpi of 1600 dpi machines zult u merken dat er een opvallend verschil is de algehele kwaliteit. De CX1000e heeft veel diepere en veel meer levendige kleuren. En voor de meest nauwkeurige kleur controle, is het door Pantone-goedgekeurde steunkleuren ondersteuning programma inbegrepen.

De afdruksnelheid is 5 meter per minuut. U kunt tot 152,4 meter printen in 1 gang. Dat staat gelijk aan een 204 mm. diameter rol. Zodra een taak is gestart, kunt u de printer onbeheerd achtergelaten en erop vertrouwen dat de printer zijn taak afmaakt. Een ingebouwde snijplotter snijdt automatisch de baan aan het eind van de printjob en een sensor schakelt de printer en opwikkelaar automatisch uit. U komt terug en vind dan een rol van geprinte etiketten klaar om verder te worden verwerkt op uw producten. Dit kan natuurlijk handmatig, semi-automatisch of door een automatische applicator. Hiervoor is alleen nog een splitter/rewinder nodig om het overbodige materiaal te verwijderen van de rol. Met de CX1000e is het echt veel makkelijker en leuker om uw eigen labels te produceren! En ook nog zeer betaalbaar!

De gebruikte toners zijn beter bestand tegen externe omstandigheden zoals UV, chemicaliën en vocht dan de gebruikte inkten bij de diverse inkjet kleuren printers zoals de LX900e, Speedstar enz.

Primera CX1000e

Het FX1000E Matrix Removal systeem is het perfecte accessoire voor de CX1000e Color Label Printer. De FX1000E verwijdert in een geautomatiseerd proces het afval van de label matrix, tegelijkertijd worden uw labels gesneden en teruggespoeld op afgewerkte rollen.

Downloads

Primera CX1200e Full Colour etiketten printer

Introductie in het eerste kwartaal van 2009 in de Benelux exclusief door Logi Label b.v.

De nieuwe Primera CX1200e is een innovatie voor het op locatie printen van hoge resolutie kleuren etiketten met gebruikmaking van diverse zelfklevende materialen en met als extra opties een stans en/of een laminator unit. Gebaseerd op bewezen laser technologie van Lexmark en met gebruikmaking van Primera’s technische ervaring in de label markt biedt de CX1200e u een hoge graad van flexibiliteit en controle op uw etiket behoeftes zonder lange levertijden!

Als geautoriseerd distributeur van Primera brengt Logi Label de Primera CX1200e naar de Benelux en nodigen wij u uit om vanaf januari 2009 meer te ontdekken van de mogelijkheden voor uw bedrijf met de CX1200e.

Technische specificaties

EigenschapWaarde
Printsnelheid 3,25”/sec. tot 5,4”/sec.
Print methode Kleuren laser technologie
Processor 800 / 133 Mhz
Materiaal breedte tot 215 mm.
Print lengte tot 381 meter
Print resoluties 1200 dpi x 600 dpi, 1200 dpi x 1200 dpi, 2400 dpi x 600 dpi.
Cartridges CMYK 4-kleuren, 15.000 pages high yield toner cartridges
Software PT print2.0 RIP Software for Windows. Primera colour System. Pantone en ICC kleuren profiel ondersteuning.
Operating systeem Microsoft Windows XP/Vista

Primera CX1200e