Nieuw! Afinia L901

Afinia Label, een fabrikant en distributeur van industriële apparatuur voor het afdrukken en afwerken van kleurenetiketten, heeft de L901 digitale kleuren etiketten printer uitgebracht, aangedreven door de Sirius-printengine van Memjet.

De L901 is de nieuwste printer die deel uitmaakt van Afinia Label's portfolio van oplossingen voor het printen en afwerken van etiketten. De L901 biedt bedrijven de mogelijkheid om een digitale kleuren etikettenprinter in lijn te laten werken met een afwerkings- of applicatiesysteem zonder complicaties met betrekking tot onderhoud van de printkop in het midden van de taak.

Deze industriële digitale etikettenprinter kan full-colour prints produceren met snelheden tot 12 inch per seconde bij maximaal 1600x1600 DPI via de Sirius-printengine van Memjet. Vijf krachtige 250 ml inktcartridges (CYMKK) bieden lage inktkosten per label.

'Dankzij het vernieuwde printkop onderhouds- en reinigingsstation van de Afinia Label L901 kan deze printer worden gebruikt in lijn met afwerkingsapparatuur, label applicators, etiketdispensers en apparaten voor het afwikkelen / terugspoelen', aldus Mike Atkins, nationale salesmanager voor Afinia Label. 'Dit nieuwe ontwerp elimineert de noodzaak om het web af te snijden om de printkop te reinigen of af te dekken, waardoor het ideaal is voor integratie in de fabriek met andere machines. De L901 biedt gebruikers de mogelijkheid om labels in kleur af te drukken en aan te brengen, met variabele gegevens, op aanvraag. Dit, in combinatie met volledige kleuren, een resolutie van fotokwaliteit, hoge afdruksnelheid en lage gebruikskosten, maakt van de L901 de perfecte kleuren etikettenprinter voor toepassingen voor middelgrote tot grote volumes. '

Brochure L901

Video L901

Nieuw! Afinia L501

De Afinia L501 is de eerste kleuren etiketten printer met Duo Ink-technologie, die is ontworpen voor printen met zowel pigment als kleurstof inkten. Deze dual-ink-functie zorgt voor een snelle overgang van levendige en kleurrijke op basis van kleurstoffen prime labels, tot uiterst duurzame op pigment gebaseerde label toepassingen zoals in de chemie en zware industrie met een eenvoudige printkopruil. Geniet van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstof (Dye Based) inkten in dezelfde printer. De uitwisselbaarheid van de print koppen van de L501 biedt een veelzijdigheidsniveau dat geen enkele andere printer in zijn klasse kan bieden.

Afinia L301 

Het instapmodel De Afinia L301 is gebouwd met HP thermal inkjet technologie, voorzien van 2 cartridges, black only pigment en een 3 kleuren cartridge YMC dye based, A4 breed en geschikt voor verschillende inkjet geschikte materialen.  Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing en zeer eenvoudig te instaleren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

Brochure Afinia L301

 

Demo film Afinia L301

Afinia L801

Met de Afinia L801 is het mogelijk met snelheden tot 18 meter per minuut uw full colour etiketten te printen in een resolutie van 1600 dpi op een printbreedte van 216 mm. Dit tegen een kostprijs van tienden van eurocenten per etiket aan inkt verbruik. 

De Afinia L801 wordt geleverd compleet met een geïntegreerde cutter, unwinder, grote inkt cartridges (250 ml.) en een stofkap voor een perfecte print! Uiteraard is optioneel een bijpassende rewinder mogelijk! 

Brochure Afinia L801

 Demo film Afinia L801

 

Afinia DLP-2000 Mini digitale pers 

De Afinia DLP-2000 is geen printer meer maar kunnen we gerust een etiketten pers noemen. In combinatie met de L901 (nu nog de L801) kunt u op hoge snelheid, in elk gewenst formaat en met iedere kleur etiketten printen, stansen en ook nog lamineren om te voldoen aan alle zware eisen die u maar aan een etiket kunt stellen. Met een snelheid van 9 meter per minuut is de machine zeer effectief en productie waardig. Wenst u alleen te stansen en of te slitten dan kan de printer met een snelheid van 30 meter per minuut uw blanco etiketten maken. 

 Brochure Afinia DLP-2000

Demo film DLP2000